Ο ποταμός Τάνος εκπέμπει SOS

Τετ, 03/10/2018 - 12:05
Image

Οι άνθρωποι δεν αφήνουν τις κακές τους συνήθειες και, όπως αποδεικνύεται, συνεχίζουν να εγκληματούν κατά του περιβάλλοντος, πετώντας απορρίμματα στον ποταμό Τάνο.

Οι βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας και οι δυνατοί άνεμοι του κυκλώνα «Ζορμπά» αποκάλυψαν ότι οι κάτοικοι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τα απορρίμματά τους στον ποταμό Τάνο. Τι και αν η δημοτική αρχή έχει προβεί στον καθαρισμό 4 φορές, τα προβλήματα συνεχίζονται.

Κάθε λογής απορρίμματα, όπως μπάζα, λάστιχα, ογκώδη αντικείμενα, αλλά και κοινά απορρίμματα κατέβασε ο Τάνος με τις τελευταίες βροχοπτώσεις.

Ο Τάνος είναι συχνά «αποδέκτης» μπαζών και σκουπιδιών, παρουσιάζοντας όχι μόνο μια κακή εικόνα, αλλά εμφανώς πια διογκώνεται ο κίνδυνος με τις βροχές αυτό το υλικό να κατέβει στο ποτάμι, με σοβαρές συνέπειες για το ποτάμι, τη Θάλασσα αλλά και τις περιουσίες των κατοίκων.

Κάποια στιγμή, η παράνομη ρίψη απορριμμάτων πρέπει να σταματήσει και οι πολίτες πρέπει να συμμορφωθούν, πετώντας τα απορρίμματά τους στους κάδους που ο Δήμος έχει τοποθετήσει.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων στο σπίτι σας

Φωτογραφία αρχείου

Tags

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio