Ο Ιωάννης Καραματζάνης υποψήφιος με τον Γιώργο Καμπύλη

Τρί, 09/04/2019 - 20:32
Image

Ο Ιωάννης Καραματζάνης υποψήφιος με τον Γιώργο Καμπύλη και τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία Αλλαγής"

 Η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Στελεχώνουμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με τον Ιωάννη Καραματζάνη. Κοινωνικά καταξιωμένος άνθρωπος που γνωρίζει την τοπική κοινωνία. Συνεργαζόμαστε και διεκδικούμε για τον Δήμο μας.

Γεννήθηκε στις 01/08/1971 στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στο Ξηροπήγαδο.

Έχει τελειώσει το Επαγγελματικό Λύκειο Άστρους με ειδίκευση στην Οικονομία και Διοίκηση – τμήμα Λογιστών.

Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά.

Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις –τεθωρακισμένα .

Έχει διατελέσει από το 1998-2002 τοπικός σύμβουλος Ξηροπηγάδου, Από το 2002-2006 πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ξηροπηγάδου και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Από το 2006-2010 τοπικός σύμβουλος Ξηροπηγάδου και από το 2010-2014 εξελέγη ξανά τοπικός σύμβουλος Ξηροπηγάδου.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατσικάρη και έχουν αποκτήσει τρία κορίτσια την Αρετή στο επάγγελμα λογίστρια, την Κωνσταντίνα που έχει τελειώσει τη σχολή νηπιαγωγών και την Χριστίνα που είναι στη σχολή Ευελπίδων. 

 

Σχόλια επισκεπτών

Ο Ιωαννης ειναι ενας αληθινος ανθρωπος που οτι εχει.να στο πει θα το πει μπροστα σου για το καλο σου.λεει αληθειες που πονανε.ειναι ανθρωπος που βαζει στοχους και.αγωνιζεται απο μικρος στον δυσκολο στιβο της ζωης.εχει και ....αδυναμιες οπως ολοι μας.το κοκκορακι τον δειχνει...30 χρονια νεοτερο.καλη επιτυχια Ιωαννη.

Μπράβο στον υποψήφιο.Για άλλη μια φορά ο συνδυασμός του Γιώργου επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του.Με σπουδές στην οικονομία,τη διοίκηση,τη λογιστική και τη γνώση ξένης γλωσσας θα βοηθήσει και αυτός το δήμο μας.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις νέα παιδιά να φεύγουν από την Αθήνα και να μένουν σε χωριά με θέληση να βοηθήσουν.Η επαρχία ρημάχτηκε από παιδιά που φεύγουν για Αθήνα και για έξω.Καλή επιτυχία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio