Ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Δευ, 06/01/2020 - 15:35
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Μετά τη θεία λειτουργία στον ναό του Αγίου Βασιλείου στο Νησί, ακολούθησε ο αγιασμός στην πλατεία του Παραλίου Άστρους, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ.κ. Θεοκλήτου και συνοδεία της Φιλαρμονικής, στρατιωτικών αγημάτων, επισήμων και πλήθους κόσμου.

Έπειτα ο Επίσκοπος Τεγέας επιβιβάστηκε σε καραβάκι και τέλεσε τον αγιασμό των υδάτων, συνοδευόμενος από την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Αρκετοί ήταν οι τολμηροί που βούτηξαν στα κρύα νερά του λιμανιού και προσπάθησαν να πιάσουν τον σταυρό για να πάρουν την ευλογία. Τον σταυρό έπιασε ο νεαρός Κωνσταντίνος Σούρσος ο οποίος έλαβε και την ευλογία από τον Επίσκοπο Τεγέας.

Παρόντες στον εορτασμό ήταν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο  βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι κκ Γαρδικιώτης, Σαμαρτζής, Δημήτρης Κατσής , η πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΚ Αναγνωστάκου Χριστίνα. Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Γκαύρος Παπαγιαννόπουλος και Λυτρίβης ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο κ. Βεκιάρης, ο πρόεδρος της ΔΚ Παραλίου Άστρους κ. Ν. Κωνσταντίνου, η διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ κυρία Ιωάννα Λυτρίβη, ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης κ. Δημήτρης Βόσνος και ο ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Κατσίρης

Επίσης στον εορτασμό παραβρέθηκαν και μέλη της δημοτικής αρχής, αιρετοί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και οι εκπρόσωποι των αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστικών αρχών.

 

Αργότερα, ο ηλιόλουστος καιρός ευνόησε όλους όσοι θέλησαν να απολαύσουν μια βόλτα στο λιμάνι και να πιουν έναν καφέ ή ένα ουζάκι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal - Astrosnews

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ζ.Γ .. Εσύ είσαι εκτός πραγματικότητας φίλε κάτσε βγάλε χολή ανώνυμα όλοι σε έχουν καταλάβει μια χαρά την δουλειά τους κάνουν δεν είναι σαν τους κ.Δαλιανιδες που όταν έχασαν στις εκλογές χάθηκαν από προσώπου γης ...

Αυτοι που αναφερεσαι φιλε εκτέθηκαν στο κόσμο και ο κόσμος τους εστειλε στο δημοτικο συμβουλιο με τεραστιο αριθμο ψηφων. Εσυ που κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο τι ακριβως εχεις κανει;

Οι 3 φίλε ανώνυμε εκπροσωπούν το δήμο βόρειας Κυνουρίας γιατί εκλέχθηκαν όσο και αν σε πονάει.. κάτσε πίσω από την ανωνυμία σου και κρίνε μήπως σώσεις τη σαπίλα σου! Αυτός ο τόπος άλλωστε έδειξε ότι έχει ανάγκη από ανώνυμους γελωτοποιούς άρα καλά το πας

Μην ξεχνάς πόσους σταυρούς πήραν αυτοί οι τρεις κυρίου ιδικά οι δύο πρώτη που ο ένας πέρασε ακόμα και του δικού σας πρώτου και ο δεύτερος ..Εσύ τι έκανες και τι κάνεις εκτός από το να βγάζεις την χολή σου ανώνυμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο ???

Α γιαυτό γίνεται όλος αυτός ο σαματας τάχαμου σας κακολογουνε (αναθεμα αν ασχολείται κανείς μαζί σας). Για να δείξτε τους ψήφους σας. Πάτε όλοι για αργηγοι όπως μείνατε ακεφαλοι τώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio