Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Τρί, 03/12/2019 - 19:24
Image

Πλησιάζει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του δήμου Βόρειας Κυνουρίας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6:30 στο γήπεδο του Άστρους.

Παράλληλα ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας ετοιμάζει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Άστρος και τα χωριά του δήμου.

Οι εκδηλώσεις αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλές άλλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους δημότες και τους επισκέπτες που θα βρεθούν τις ημέρες των εορτών στην περιοχή.

Τέλος να ξεκαθαρίσουμε ότι το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο γήπεδο του Άστρους, δεν αποτελεί την κεντρική εκδήλωση του δήμου, αλλά της επιτροπής αθλητισμού.

Σχόλια επισκεπτών

άδειασμα απο τα αποδυτήρια μυρίζει αυτή η ανακοίνωση- αν και το άναμμα γράφεται με ένα "μ", καλό θα ήταν η όλη εκδήλωση για να είναι πιο ολοκληρωμένη να συνοδεύεται από την παρουσία και κλαρίνου εκτός των άλλων- αληθεύει ότι η στήση του δέντρου θα είναι στο σημείο του πέναλτυ?

Οργανωθείτε . Αυτά ακριβώς συμβαίνουν όταν σε κυριεύουν το πάθος για εξουσία,ρεβανσισμό.Που πας και πως να διοικήσεις χωρίς ομάδα με τα όποια μαζέματα σου προέκυψαν. Και βέβαια με ένα δέντρο παραπάνω ή λιγότερο δεν χάθηκε ο κόσμος στα σοβαρά θέματα που έρχονται δυστυχώς θα κλάψουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio