Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα

Tue, 03/12/2019 - 19:24

Πλησιάζει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του δήμου Βόρειας Κυνουρίας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6:30 στο γήπεδο του Άστρους.

Παράλληλα ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας ετοιμάζει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Άστρος και τα χωριά του δήμου.

Οι εκδηλώσεις αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πολλές άλλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους δημότες και τους επισκέπτες που θα βρεθούν τις ημέρες των εορτών στην περιοχή.

Τέλος να ξεκαθαρίσουμε ότι το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο γήπεδο του Άστρους, δεν αποτελεί την κεντρική εκδήλωση του δήμου, αλλά της επιτροπής αθλητισμού.

Comments

Submitted by Anonymous on Tue, 03/12/2019 - 23:53 Permalink

άδειασμα απο τα αποδυτήρια μυρίζει αυτή η ανακοίνωση- αν και το άναμμα γράφεται με ένα "μ", καλό θα ήταν η όλη εκδήλωση για να είναι πιο ολοκληρωμένη να συνοδεύεται από την παρουσία και κλαρίνου εκτός των άλλων- αληθεύει ότι η στήση του δέντρου θα είναι στο σημείο του πέναλτυ?

Submitted by δημότης on Wed, 04/12/2019 - 08:59 Permalink

Οργανωθείτε . Αυτά ακριβώς συμβαίνουν όταν σε κυριεύουν το πάθος για εξουσία,ρεβανσισμό.Που πας και πως να διοικήσεις χωρίς ομάδα με τα όποια μαζέματα σου προέκυψαν. Και βέβαια με ένα δέντρο παραπάνω ή λιγότερο δεν χάθηκε ο κόσμος στα σοβαρά θέματα που έρχονται δυστυχώς θα κλάψουμε.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio