Νυχτερινό μπλακ άουτ στο Παράλιο εξαιτίας ενός... κουναβιού!

Πέμ, 05/07/2018 - 12:55
Image

Ένα κουνάβι και τα κοφτερά του δοντάκια ήταν η αιτία που το Παράλιο Άστρος αλλά και οι γύρω περιοχές βυθίστηκαν σε μπλακ άουτ τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, γενική συσκότιση «επέβαλε» ένα κουνάβι στην περιοχή στις 03:00 και περίπου για δύο ώρες. Το φαινόμενο είναι αρκετά συχνό στις επαρχιακές πόλεις, καθώς τα ζώα αυτά αρέσκονται στο να μασουλούν καλώδια.

Σχόλια επισκεπτών

Black out το Παράλιο έχει εδώ και δύο μέρες στην πλατεία και στην πολυδιαφημισμένη καινούργια Μαρίνα αλλά δυστυχώς δεν είδα πουθενά να γίνεται ρεπορτάζ για το αντιτουριστικο αυτό θέαμα.και για να μαθαίνει ο κόσμος τη βλάβη δεν την προκάλεσαν μόνο κουνάβια με κοφτερά δόντια αλλά και άνθρωποι που το παίζουν δήθεν προοδευτικοί αλλά δυστυχώς με τις πράξεις τους πάνε το χωριό δεκαετίες πίσω.ο νοών νοείτο.σε λίγο θα διεκδικήσουν και το ΑΤΜ της Πειραιώς ως ιδιοκτησία τους.καλο καλοκαίρι είπαμε?

φυσικα και εχει γινει αναφορα....αν και δεν πρπει να κανουμε διαφημιση σε αλλο site αλλα για να ξερετε εχει γινει αναφορα εδω https://manoaxilleas.wordpress.com/2018/07/04/%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80…

Σήμερα το παραλιο είχε φώτα παντού. Απαράδεκτο...Δε ντρέπεται ο δημαρχος; Στραβωθηκαμε!! Έπρεπε να κλείσει μερικά!! Πήγε το χωριό είκοσι χρόνια πίσω!! Αύριο πρέπει να ανάψει όσα του πω εγώ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio