Νέο εκκλησιαστικό συμβούλιο στον ενοριακό ΙΝ Αγίας Σοφίας

Τετ, 08/01/2020 - 12:35
Image

Με την έλευση του νέου έτους, ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο  Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ενοριακού μας Ναού, επειδή έληξε η θητεία του προϋπάρχοντος. Τα νέα μέλη που το απαρτίζουν είναι, ο Εφημέριος του χωριού μας (Πρόεδρος) και οι κατωτέρω:

Χριστίνα Χ. Αντωνάκου

Παναγιώτης Ι. Λυμπέρης

Άγγελος Θ. Μπόρας

Αναστάσιος Ρ. Ρούτσης.

Αναπληρωματικοί: Δημήτριος Ασκούνης, Δήμητρα Μπίσκου, Γεώργιος Ι. Ρόλλας, Μαρία Α. Σιαβελή.

Ευχόμεθα καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ένα έργο που περιλαμβάνει Διοίκηση, οικονομική διαχείριση, εξωραϊσμό κ.α., το οποίο είναι άκρως σημαντικό για την απρόσκοπτη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας μας και κατά συνέπεια για την πρόοδο και την ζωντάνια του τόπου μας.

Για τον παραπάνω και μόνο λόγο, καλούμεθα όλοι, πέραν της κριτικής (αυτό είναι το πιο εύκολο και ίσως ανήθικο τις περισσότερες φορές) να είμεθα συμπαραστάτες στο παραπάνω έργο, συνδράμοντας με οιονδήποτε τρόπο δύναται ο καθένας μας, ειδικά σήμερα που κυριαρχεί η εγκατάλειψη και η ερήμωση των μικρών οικισμών.

Παράλληλα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα απερχόμενα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για το σημαντικό έργο που προσέφεραν στον ενοριακό μας ναό και γενικότερα στον τόπο μας (εξωραϊσμού, κατασκευή αίθουσας, επιτυχημένα πανηγύρια κ.α. σημαντικά), ένα έργο που δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

 

ΠΗΓΗ: agiasofiablog.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio