Μουσική στο δρόμο στο Παράλιο Άστρος

Τρί, 21/08/2018 - 11:57
Image

Εκεί στου λιμανιού την άκρη... εκεί που τα κύματα παρασύρουν τις νότες και τα βράχια παίζουν μουσική, η ταλαντούχα Άρτεμις Γαιτάνου θα μας χαρίσει τρεις μαγικές βραδιές με το βιολί και την φωνή της, παρέα με τους συνεργάτες της Νίκο Βαρβαρέσο (Κιθάρα), Νίκο Κουλούρη (Σαξόφωνο).

Τρίτη 21 Αυγούστου στις 22:00

Σχόλια επισκεπτών

εκεί σου λιμανιού την άκρη, πάνω στη δεξαμενή των λυμάτων του λιμανιού, δίπλα στο βόθρο, μέσα στα σκοτάδια που έχουν βραχυκυκλώσει όλες οι κολώνες ολο το καλοκαίρι. Να περνάνε με τα κομπολόγια και μασώντας τσίχλα και οι καλλιτέχνες να παίζουν για το κενό. Γουρνοπούλα καλύτερα

Αμάν τους ψευταράδες δεξαμενή πυρόσβεσης λένε οτι είναι η συγκεκριμένη δεξαμενή .
Θα μας δηλητηριάσουν αυτοί οι άσχετοι που μας μπερδεύουν με τα λύματα και τις ποιοτικές μουσικές .
Άντε να πάνε σπίτια τους να ρηχάνουμε απολαμβάνοντας την γουρνοπούλα μας.

Ο κόσμος που το παρακολούθησε όμως, μάλλον έχει άλλη γνώμη.. για μένα ήταν μια πολύ καλή ιδέα, που έδωσε μια ωραία νότα στις βραδινές βόλτες χιλιάδων τουριστών..

Ο μουσικός που καλείς να κάνει μια συναυλία αγαπητέ δεν ειναι στερεοφωνικό να το βάζεις να παίζει να περνάνε αδιάφορα απο μπροστά του. Χρειάζεται εναν χώρο να μπορεί να καθίσει ένα σταθερό κοινό να τον σεβαστεί να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα. Ακόμα και.οι μουσικοί του δρόμου έχουν τις ρομαντικές γωνίες τους, τα σημεία τους. Η τοποθέτηση αυτών των παιδιών εκεί που βολεύει κάποιους ανικανους επειδή δεν ειναι ικανή να διορθώσουν μια.βλαβη 4 χρόνια μόνο αντιαισθητική και προαβλητική μπορεί να είναι. Ντροπή για τον εξευτελισμό αυτών των ανθρώπων και την ασέβεια στο έργο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio