Μήνυμα Δήμαρχου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Τρί, 11/09/2018 - 09:54
Image

Ζούμε στη χώρα μας καιρούς που «το κερί σβήνει στην καταιγίδα».

Δεν έχουμε τίποτε σημαντικότερο από τα παιδιά μας. Σε αυτά οφείλουμε, σε αυτά ελπίζουμε και σε αυτά προσδοκούμε..

Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα, τις μαθήτριες και τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές, καθώς και στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στις σχολικές μας μονάδες καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες.

Κάθε νέα σχολική χρονιά οι γονείς και κηδεμόνες τρέφετε και μεγαλύτερες προσδοκίες από την εκπαίδευση των παιδιών σας. Προσδοκείτε να δείτε την πρόοδο τους, να αντιληφθείτε τις ικανότητες τους να ξεδιπλώνονται, τον χαρακτήρα τους να ωριμάζει.

Περιμένουμε από σας να είστε ενεργοί μέσα στη σχολική κοινότητα, να βοηθήσετε όπου σας ζητηθεί, να επισημάνετε τα προβλήματα και η φωνή σας θα ακουστεί.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη διάθεση όλων σας , με τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε να διασφαλίσουμε ένα ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης στα παιδιά μας και να αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον, με την παροχή κοινωνικών δομών, όπως αυτή του προγράμματος σίτισης όλων των μαθητών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και του Κοινωνικού φροντιστηρίου, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη σε όσους μαθητές αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, ώστε να εξασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες στη μάθηση για όλους.

Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα……

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio