Με πιστώσεις ΣΑΤΑ η εκτέλεση του έργου ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών Παραλίου Άστρους

Σάβ, 02/06/2018 - 10:45
Image

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, εισηγούμενος το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής, για την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος προκειμένου να προβεί στην εκτέλεση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Παρ. Άστρους» προϋπολογισμού μελέτης 63.450,00 € από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Θυμίζουμε ότι το έργο είχε ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα ύστερα από την πρόταση της Τ.Κ. που αφορούσε διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δύο τμημάτων: Διαμόρφωση - ασφαλτόστρωση - ηλεκτροδότηση δρόμου πίσω από το Δημοτικό Σχολείο ΤΚ Παρ. Άστρους, Διάνοιξη δρόμων στα Ο.Τ. 51 και 52 ΤΚ Παρ. Άστρους Όσον αφορά τη διάνοιξη των δρόμων στα Ο.Τ. 51 και 52 της Τ.Κ. Παρ. Άστρους, η απαιτούμενη πράξη αναλογισμού δεν έχει ακόμα κυρωθεί, και όσον αφορά τη διαμόρφωση - ασφαλτόστρωση - ηλεκτροδότηση του δρόμου πίσω από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, δεν έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του σχολείου με τον βιολογικό καθαρισμό. Σύμφωνα με την εισήγηση, τα παραπάνω θέματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δυσχέρειες στην εκτέλεση των έργων και στην απορρόφηση των πόρων ΣΑΤΑ 2018 από όπου και χρηματοδοτείται το έργο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, πρότεινε στα μέλη την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2018 και την εγγραφή του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Παρ. Άστρους». Τέλος, αποφασίστηκε ομόφωνα η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2018 και την εγγραφή του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Τ.Κ. Παρ. Άστρους» με ποσό 63.450,00 € από πιστώσεις ΣΑΤΑ, και η διαβίβαση της απόφασης για αίτηση στο ΔΣ.

Φωτογραφία αρχείου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio