Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαλέξεις από το Αστυνομικό τμήμα Βόρειας Κυνουρίας στα σχολεία

Παρ, 01/02/2019 - 19:35
Image

                Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμένος κύκλος των διαλέξεων που πραγματοποιήθηκαν και στις έντεκα (11) σχολικές μονάδες του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ από το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ , και ειδικότερα από τον Διοικητή της Υπηρεσίας Υ/Α’  ΓΙΑΝΝΙΚΟ Παναγιώτη και τον ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΚΑΜΠΥΛΗ Βασίλειο , με θέμα: «ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ».Ήταν μια όμορφη επιμορφωτική και διαδραστική διαδρομή που είχε ως αφετηρία την 15.01.2019 το Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους συνεχίστηκε στα σχολεία του ορεινού όγκου(Δημ. Σχολ. Καστρίου και Αγίου Πέτρου) , πέρασε από τα σχολεία της πρωτοβάθμιας(Δημ. Σχολ. Αγίου Ανδρέα , Βερβένων και Δολιανών)  και της δευτεροβάθμιας(Γυμνάσια Αγίου Ανδρέα και Άστρους , Ενιαίο Λύκειο και ΕΠΑΛ Άστρους) εκπαίδευσης και τερματίστηκε την 31.01.2019 στο Δημοτικό Σχολείο Άστρους.

                Η συμμετοχή των μαθητών και των δασκάλων-καθηγητών μεγάλη , οι ερωτήσεις μετά το πέρας των διαλέξεων πολλές και οι απορίες που απαντήθηκαν-λύθηκαν ακόμα περισσότερες.

                Η κυκλοφοριακή αγωγή είναι ένα ευαίσθητο και συνάμα μεγάλο κεφάλαιο που πρέπει να το μελετάμε συχνά και να βρίσκουμε τρόπους για να μεταδίδεται στις νεότερες γενιές κάνοντας το καθημερινή μας συνήθεια.Όλοι μας είμαστε χρήστες των οδών , είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί-συνεπιβάτες , και για να συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα , κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στο ότι κάποιος από τους παραπάνω παραβίασε του κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

                Σε επικοινωνία που είχαμε με το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και με τους Αστυνομικούς που πραγματοποίησαν τις διαλέξεις ,  θέλησαν να ευχαριστήσουν με τη σειρά τους όλους τους μαθητές-δασκάλους-καθηγητές τόσο για την άψογη φιλοξενία όσο και για την άριστη-ενεργή συμμετοχή τους , και μας γνώρισαν ότι είναι στη διάθεση όλων των φορέων της εδαφικής τους αρμοδιότητας , προκείμενου να πραγματοποιηθούν ανάλογες διαλέξεις-ενημερώσεις στο μέλλον.

 

Εμείς από την μεριά μας, θέλουμε να συγχαρούμε το Αστυνομικό τμήμα και το δυναμικό του για την πρωτοβουλία τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio