Μαντάς: Εχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε

Σάβ, 21/09/2019 - 13:44
Image

Με ένα post στα social media ο Παναγιώτης Μαντάς επιτίθεται  στην Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη για μια εισήγηση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου .

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο Παναγιώτης Μαντάς:

Δημοτικό συμβούλιο Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη.. Αυτή είναι η εισήγηση που μας μοίρασαν χθές για να ψηφήσουμε. Σοβαρευτείτε.... Εχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε..
Ακου εκεί δαπάνες κίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης σε ιδιώτες μέλη επιτροπών για μετακινήσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό!! Για μέλη που ήθελαν να ορίσουν με sms που βρίσκονταν μέσα στο κινητού του εντεταλμένου!! Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι !!!
Είμαστε εδώ για να μην επιτρέψουμε να γίνουν πάρτυ με χρήματα του Δήμου...
Και με ελαφρά την καρδία, ο Νέος Δήμαρχος αλλάζει την εισηγησή του και ψηφήζει τη δική μας όταν αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο...
Καλά, δεν διαβάζει τις εισηγήσεις που γράφουν οι Υπάλληλοι και υπογράφουν οι εντεταλμένοι του? Είναι νέος Δήμαρχος, αλλά Δημοτικός σύμβουλος 9 χρόνια...

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο δημαρχε απερχομενε . ανακάλυψες την Αμερικη . Γιατι δεν λες ομως πως η ιδια εισηγηση ηταν και το 2014 οταν συγκροτουσες εσυ την επιτροπη ;; Τωρα ειδες πως ειναι λαθος η εισηγηση του υπαλλήλου ;; γιατι αυτο εγινε ο υπαλληλος ο υπηρεσιακος οπως και σε καθε συγκροτηση επιτροπης κανει αντιγραφη της νομοθεσίας .Μπραβο σου εισαι ξεφτερι .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio