Λακκούβες και μπαλώματα με... ημερομηνία λήξης σε Άστρος και Παράλιο Άστρος (pics)

Δευ, 05/02/2018 - 12:56
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Η αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι στο Άστρος και στο Παράλιο Άστρος έχουν εκδηλώσει τη συνήθη «ασθένεια» των επαρχιακών πόλεων: μπαλώματα και λακκούβες.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δυσάρεστη για τους οδηγούς αλλά και για τους πεζούς, οι οποίοι κάθε μέρα αναγκάζονται να κινούνται σε δρόμους με μπαλώματα από τις αλλεπάλληλες στρώσεις ασφάλτου. Χαρακτηριστικά, μάλλον δεν υπάρχει ούτε ένας δρόμος στην περιοχή του Άστρους και του Παραλίου Άστρους που να είναι «απείραχτος».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κατάσταση αυτή αναμένεται να ομαλοποιηθεί, καθώς πρόθεση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας είναι η επισκευή του οδικού δικτύου εντός των κωμοπόλεων μετά τα έργα του Βιολογικού, καθώς οποιεσδήποτε παρεμβάσεις γίνουν τώρα, πάλι μπαλώματα θα είναι, αφού το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σχόλια επισκεπτών

Σιγουρα η κατασταση του οδοστρωματος σε αρκετα σημεια ειναι ιδιαιτερα προβληματικη. Μεγαλυτερο, ομως, σημαντικοτερο και με μεγαλη επικινδυνοτητα
προβλημα ειναι η ελλειψη φωτισμου στους δρομους και ιδιαιτερα τους κεντρικους. Χαρακτηριστικα μονο να αναφερω το απολυτο σκοταδι που επικρατει στις διασταυρωσεις Ραχουλας, Χρυσογενη στον κατ' ευφημισμο περιφερειακο....και σε πολλα αλλα σημεια. Υπευθυνος υπαρχει?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio