Λαϊκή Συσπείρωση: Οι πρώτοι υποψήφιοι στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Τρί, 26/03/2019 - 12:01
Image

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους της παράταξης.

Κριτήριο για την ψήφο των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και γενικά των λαϊκών οικογενειών δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική που στηρίζουν και η στάση που κρατούν απέναντι στα λαϊκά προβλήματα.

Στόχος των άλλων παρατάξεων είναι  να παρουσιάσουν τους υποψηφίους τους ως ανεξάρτητους ή υπεράνω κομμάτων ζητώντας να παραβλεφθεί  το πλούσιο πολιτικό βιογραφικό τους. «Ανεξάρτητοι» που στο παρασκήνιο οργιάζουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη του ενός ή του άλλου κόμματος και αβίαστες μετακινήσεις από τον ένα χώρο στον άλλο, που αποδεικνύουν περίτρανα πως κανένα ρόλο δεν παίζει ο χώρος, αφού, όπου και αν βρίσκονται, τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι ταγμένοι στον αγώνα υπέρ των συμφερόντων των λαϊκών οικογενειών, σε όποια γωνιά του δήμου και αν βρίσκονται,  και ενάντια στο ξεπούλημα του τόπου στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, στα έργα βιτρίνας και στο ξεζούμισμα των μικρών και αδύναμων λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε τους εργάτες, τους αγρότες και κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες να στηρίξουν  ενωμένοι το ψηφοδέλτιό μας για μια δυναμική αντεπίθεση που θα απαγορεύει στην όποια δημοτική αρχή να φέρνει νέα βάρη στις πλάτες μας. Να δώσουν την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση και να συμμετέχουν ενεργά  μετά τις εκλογές στον αγώνα της για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό, δικαίωμα σε δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια.

Υποψήφιοι στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Αδάμη Ελένη, άνεργη

Αρφάνης Γιώργος, ιδιωτ. υπάλληλος

Δημητρίου Ρίκη, ιδιωτ. υπάλληλος

Καλούδης Σωτήρης, αγρότης

Κόκκωνας Νίκος, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο “ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ”

Κοντογιάννης Γιάννης, δικηγόρος

Κούκλης Τάκης, άνεργος

Κουνουγέρη Παναγιώτα, δικηγόρος

Κουρμπέλη Ελένη, καθηγήτρια

Κουρμπέλης Πέτρος, συνταξιούχος δάσκαλος

Ρούνης Θοδωρής, έμπορος

Ρούνης Γιώργος, γεωπόνος

Ταμπάκης Τάκης, κτηνοτρόφος

Τσουγκριάνη Μαρία, συνταξιούχος

Χαρμπαλής Στέλιος, ιδιωτ. Υπάλληλος

 

Άστρος, 24 Μαρτίου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Βασίλης Τετώρος

Σχόλια επισκεπτών

Alexandre isayevich soljenitsyne.συγγραφέας του αρχιπελάγους γκουλάγκ.ρίχτε του μια ματιά πριν κάνετε το λάθος και χαραμίσετε την ψήφο σας σε ένα κόμμα ταγμένο στον αντικοινοβουλευτισμό.

Δε βλέπω υποψηφίους απο λαικές οικογένειες αλλά ανθρώπους με ικανοποητικό εισόδημα που είναι τρόφιμοι του κρατικού προυλολογισμού,μόνο που δε χαίρουν εκτιμήσεως στην κοινωνία της βόρειας κυνουρίας. Υ.γ:

Αυτοί κι αν τη χρεωκόπησαν.ένοπλη στάση το 47-49 την ώρα που η ελλάδα προσπαθούσε να σταθεί όρθια στα πόδια της και οι επαναστατες του κκε με τις ευλογίες συμπαντος του ανατολικού μπλοκ οδηγησαν το κράτος σε οικονομική αιμορραγία και σε ανθρώπινες απώλειες εκατέρωθεν.επιπλέον πόσοι μαιμού ανάπηροι του δσε έχουν άδειες περιπτέρων και πόσοι ελδυκάριοι του 74 φυτοζωούν από τις ναπαλμ των τούρκων που τους ενίσχυσε και η εσσδ.

Για τους απολυμένους υπαλλήλους του 902 και της τυποεκδοτικής θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση?ξέχασα το κκε δσν είχε δώσει μία για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική άδεια του 902.οπότε είναι μία λογιστική τρύπα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου.υπόψιν ο κουτσούμπας απο τα 18 του είναι μισθοδοτούμενος του κόμματος.οπότε τι γνωρίζει απο ταξική πάλη?

Αν δεν έχουν οργανώσει μία απεργιακή κινητοποίηση και έμπρακτη συμπαρασταση στις ανάγκες των ανέργων τότε τι σόι επαναστάτες είναι?συγνώμη το ξέχασα είναι θύματα του καπιταλισμού...επίσης το παμε εσπασε απεργία στα jumbo παλαιότερα γιατί είχε αναλάβει ο 902 τη διαφημιση τους.αυτοί είναι οι κκεδες

Και ο γεώργιος παπανδρέου ομίλουσε γι"αυτούς ως το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.δεν είσαι εθνικιστής ή βόθρος όταν λες αλήθειες αλλά οι κομμουνιστές το έχουν αυτό.λασπολογούν μην αντέχοντας τις αλήθειες.με τους μόνους που ταιριάζουν είναι με τους εθνικοσοσιαλιστές γιατί και αυτοί μεταχειρίζονται τις ίδιες μεθόδους σε όσους τους κρίνουν.γκουλάγκ οι μεν,στρατόπεδα θανάτου οι δε.

Όποιος δεν επιθυμεί την ελλάδα να γίνει μία απέραντη σιβηρία,κατ'αυτούς είναι αντιδραστικός.όποιος συμφωνεί να κυβερνούν άδουλοι ανθρώποι που εμπορεύονται ιδέες περί δικαιοσύνης είναι σύντροφος και όποιος δε συμφωνέί αναλαμβάνει η kgb.υπόψιν η λεγόμενη εθνική αντίσταση στην ελλάδα οργανώθηκε μόνο αφότου οι χιτλερικοί εισέβαλλαν στην τέως σύμμαχο τους σοβιετική ένωση.

Ξεχάσαμε πόσο γόνιμη είναι η δημοκρατία στην βόρεια κορέα και τι διαπάλη ιδεών γίνεται στην καστρική κούβα,αλλά η επιτομή είναι ο ακμαίος σοσιαλισμός στην φιλελεύθερη κίνα...

Ο φασισμός εχει δύο όψεις τον μαύρο και τον κόκκινο.ο εθνικισμός έχει δύο εκδοχές:τπν γερμανικό και τον σοβιετικό.ο ολοκληρωτισμός δύο αντιλήψεις:τα lager στην πολωνία και τα gulag στη σιβηρία

Σωστα εγραψαν εδω προκειτε για οικογενειακη υποθεση.
Κ.βασιλη βγαλε μερικα λαμογια απο το ψηφοδελτιο σου γιατι τι θα προσφερουν μερικοι αγραμματοι στο δημο μαs.?και μερικοι δεν ειναι καθαροι κκε στο συνδιασμο σου.αν τους ρωταγες πριν 4 χρονια για το κκε σου ελεγαν μακρια με τα κουμμουνια,και τωρα το λατρεψαν το κκε.

Δε μπορείς να διεκδικήσεις τη ψήφο του βόρειοκυνουριάτη με ανθρώπους που σε βρίζουν αν δεν αγοράσεις ένα κουπόνι του κκε ή αποκαλούν συλλήβδην ολο τον υπόλοιπο χρόνο την κοινωνία ως φασίστες επειδή δε συμφωνεί με τα ατάιγα σκυλιά του περισσού.

Πλούσιο το βιογραφικό των υποψηφίων.κοινωνικοί αγώνες στο φουλ,ψευτολόγοι,να μοιράσουμε ριζοσπάστη,κανα λεύκωμα του συμμοριτισμού και κανα κουπόνι στο τσακίρ κέφι.δε συγχωράνε τον ΑΝΔΡΕΑ που τους έκανε ανθρώπους και λαδώθηκε το άντερο τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio