Κοινή εμφάνιση για τα νομικά «πολυβόλα» του Αγίου Ανδρέα

Τετ, 10/04/2019 - 07:57
Image

Σε …αγιαντρεώτικη υπόθεση εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος της εκπομπής «Επί του Πιεστηρίου» στο «Kontra Channel» την περασμένη Τρίτη 2.4.2019. Δύο κορυφαίοι Έλληνες νομικοί με καταγωγή από τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός και ο συνάδελφος του επίσης γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, βρέθηκαν μαζί στο στούντιο για να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Ποινικό Κώδικα.

Οι δύο Αρκάδες και Κυνουριείς, εκτός από την κοινή πατριωτική καταγωγή, είναι γνωστό πως έχουν και την ίδια «πολιτική» καταγωγή από τον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, όμως είναι επίσης γνωστό πως σε σχέση με την σημερινή πολιτική κατάσταση διαφοροποιούνται σημαντικά οι θέσεις τους, αφού ο μεν κ. Βερβεσός στέκεται έντονα κριτικά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τα λεγόμενα «ανοίγματά» του στην κεντροαριστερά, ο δε κ. Μαντζουράνης είναι αρκετά φιλικός και συνεργάσιμος με το κυβερνόν κόμμα.

Παρ’ όλα αυτά στη νομική συζήτηση που κινήθηκε η εκπομπή, οι απόψεις τους βρέθηκαν αρκετά κοντά κάτι που φανερώνει και την αμοιβαία επιστημονική αναγνώριση κι εκτίμηση που τους χαρακτηρίζει. Με τέτοιου επιπέδου εκπροσώπηση άλλωστε ο Άγιος Ανδρέας εύκολα έχει κατακτήσει τον τίτλο του «νομικού πολυβολείου» της Κυνουρίας…

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο της εκπομπής:

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio