Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Δευ, 22/07/2019 - 19:24
Image

Σας καλούμε σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 23-07-2019 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να ληφθεί απόφαση στο παρακάτω θέμα:

1. Ανάκληση των αριθμό 287/2018 και 288/2018 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής.

(Η συνεδρίαση αυτή έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω της έναρξης ισχύος του νέου ποινικού κώδικα με τον οποίο παραγράφονται τα εν λόγω αδικήματα. Για το λόγο αυτό εκλείπουν οι λόγοι παράστασης των πληρεξουσίων δικηγόρων).

Σχόλια επισκεπτών

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΑΝΤΖΟΥ ΜΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Φ ΔΑΛΙΑΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΤΟ 2019 ΣΗΜΕΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ.ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ.ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ.Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ.ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕ. ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

Η κουτοπονηριά του Δαλιάνη(χαλβά) και η εμπάθεια του Σκατζου,του Μαντά και των συν αυτώ έσυραν στα δικαστήρια και ταλαιπώρησαν άδικα κάποιους ανθρώπους.Από σένα απερχόμενε Δήμαρχε ελπίζαμε οτι θα δούμε κάτι διαφορετικό,μια άλλη στάση.Μας διεψευσες σε ΟΛΑ!!! Γιαυτό έχασε τις εκλογές.Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους!!! Παλιούς και νέους..

Έτσι μπράβο!!! Αθώωσε εσυ αυτούς που παραπέμφθηκαν με βούλευμα του εφετείου!! Ο κακός χαλβάς, σκαντζος και μαντας φταίνε... Τότε γιατι περίμεναν οι καλοί άνθρωποι την παραγραφη; υπόθεση κοσκωτα θυμίζει...

Περίμεναν την παραγραφή;;; Δεν σου τα είπανε καλά.Εκεί ήταν όλοι τους και ο Δήμος επέλεξε την αναβολή τη δεύτερη φορά!!! Φάγανε το μαύρο και ησυχάσανε..
Και όπως κ να το κάνεις άλλα χαλβάς Σκατζός ,Μαντάς κλπ και άλλο Παπαντώνης!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio