Καταγγελία παραθερίστριας για επίθεση αδέσποτου σκύλου στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 19/03/2018 - 11:00
Image

Με αφορμή χθεσινό (17/3/2018)  περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε παραθερίστρια η οποία διατηρεί διαμέρισμα στο Π. Άστρος,  έρχεται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο το μείζον θέμα των επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε πολίτες και οικόσιτα ζώα. 

Όπως καταγγέλλει η εν λόγω κυρία: "Χθες το απόγευμα και ενώ περπατούσα αμέριμνη,  ένα μαύρο σκυλί το οποίο έφερε λουρί στο λαιμό, με προσπέρασε αρχικά ήρεμα, έπειτα όμως με μία ύπουλη κίνηση με γραπώνει απότομα από τη γάμπα και μου σκίζει το παντελόνι...  Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα πως παρόμοιο περιστατικό έχει επαναληφθεί και σε άλλο πολίτη". 

Η κυρία η οποία δέχτηκε την επίθεση κάνει έκκληση στις δημόσιες αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν χειρότερα συμβάντα. 

Σχόλια επισκεπτών

Υπάρχουν δύο μαύρα σκυλιά με περιλαίμιο στην ίδια περιοχή του Παραλίου. Επιθετική συμπεριφορά έχει δείξει τους τελευταίους μήνες αυτό που έχει ΜΠΕΖ περιλαίμιο και όχι αυτό που έχει κόκκινο. Μετά τα Χριστούγεννα επιτέθηκε και στον Γιάννη Γραμματικάκη την ώρα που περνούσε στην παραλία αφήνοντας σημάδια στο πόδι του, ευτυχώς χωρίς να κάνει πληγή. Πήγε αμέσως στον Κέντρο Υγείας και μετά στην αστυνομία όπου του είπαν πως οι ίδιοι δεν έχουν αρμοδιότητα αλλά είναι θέμα που αφορά τον δήμο Β. Κυνουρίας. Το κακό με αυτές τις ιστορίες είναι πως δίνουν αφορμές σε κάποιους να πετάξουν φόλες θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο άλλα ζώα αλλά και μικρά παιδιά που μπορεί να τα πιάσουν και να τα βάλουν στο στόμα τους. Θα έπρεπε οι ίδιοι οι κυνόφιλοι να φροντίζουν να συλλαμβάνονται τα ζώα που έχουν προβληματική συμπεριφορά από κτηνίατρο, να γίνεται έλεγχος της υγείας τους και να φροντίζουν για την υιοθεσία τους ώστε να πάψουν να είναι ανεξέλεγκτα στον δρόμο...

Ας βοηθησουν οι αρχες και ο δημος με στειρωσεις, δε φται ε τα ζωα που τα παρατουν. Μετα μερικα ντοπια ζωα ριχνουν φολες και μαζι με καποια επιθετικα σκυλια πεθαινουν και αυτα που εχουν υπο την προστασια τους καποιες οικογενειες

Τα επόμενα αδέσποτα στο Παράλιο Άστρος θα είναι τιγρακια, φιδάκια και κροκοδειλακια. Να δω θα υπάρξει και για αυτά τα κακομοίρα ζωάκια ανάλογη ευαισθητοποίηση από καποιους?

Οι ζωόφιλοι που είναι ; Οι ίδιοι είναι, που από υποτιθέμενη αγάπη, ξεπερνώντας τον έρωτα τους για αυτά πηγαίνουν και τα αφήνουν σε άλλες πόλεις και χωριά . Έτσι δημιουργείται αυτό το πρόβλημα ... Ντροπή σας !!!

Να βαλετε στην θεση τους αυτους που δεν στειρωνουν και παρατανε τα σκυλια, ετσι λυνεται το προβλημα.. Τα ζωα ειναι στο ελεος των ανθρώπων δεν επελεξαν να ειναι αδεσποτα ούτε καλοπερνανε..

Η εγκατελειψη ζωου καθως και η αναπαραγωγή χωρις αδεια διωκονται ποινικα.. Και αυτεπαγγελτα.χωρις να πληρωσεις.κατι.. Αν σας ενοχλει και τόσο να μαθευτεί καντε το.ανωνυμα.. Αλλα οσο συνεχιζει η ατιμωρισια θα συνεχιζεται.το.προβλημα και θα την πληρωνουν τα ανυπερασπιστα ζωα με φολα.. Μεχρι εκει φτανει η μαγκια και η νοημοσυνη καποιων

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio