Το καφεποτείο "Σπιρτόκουτο" άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει

Σάβ, 28/04/2018 - 14:17
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

     Τα Βέρβενα,  είναι ορεινό κεφαλοχώρι της Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας. Είναι χτισμένα στις βόρειες πλαγιές του Πάρνωνα σε υψόμετρο 1.160 μέτρων και είναι ένα από τα ορεινότερα χωριά της Πελοποννήσου. Διοικητικά ανήκουν στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας και απέχουν  είκοσι λεπτά από την Τρίπολη, σαράντα λεπτά από το Άστρος και μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

    Η καθαριότητα του χωριού, ξακουστή. Οι άνθρωποι του, ιδιαίτεροι, λιτοί απλοί, δωρικοί και δοτικοί, δίνουν τα πάντα στον επισκέπτη του χωριού τους.

     “…κει στον ωραίον  τόπο κει που αρέσει των ανθρώπων, όπου είναι τα γλυκά κρασιά, τα ωραία παλικάρια, κιτρολεμονιάς κλωνάρια…’’ λέει δημοτικό τραγούδι που αναφέρεται στα Βέρβενα.

     Σε αυτόν τον ωραίο τόπο, ένα από τα παλικάρια του χωριού και γνήσιος Βερβενιώτης, ο Νίκος ο Κουτούζος, δημιούργησε ένα πανέμορφο χώρο που είναι έτοιμος πλέον να μας φιλοξενήσει.

 Ο Νίκος έχοντας παραπάνω από δεκαετή εμπειρία στον χώρο της μαζικής εστίασης, αλλά παράλληλα  και αγάπη για το χωριό του, αποφάσισε να επιχειρήσει  στον τόπο του.

Έτσι, το καφεποτείο « Σπιρτόκουτο», άνοιξε τις πύλες του και μας περιμένει όλους. Σε ένα χώρο μοντέρνα φτιαγμένο, με χρώματα και ιδιαίτερο εξοπλισμό, συνδυασμένα με το πέτρινο  κτίριο και τα πλακόστρωτα, απογειώνουν την αισθητική καθώς το νέο συναντά το παραδοσιακό.

Απολαυστικοί καφέδες και ροφήματα όλες τις ώρες, κρύα μπύρα για τα μεσημέρια, τσίπουρο για τα δροσερά βράδια, πλούσιους και εκλεκτούς μεζέδες για συνοδεία και ότι άλλο ζητήσει η όρεξη μας, κάτω από τους ήχους της μουσικής. Σκεφτείτε την εικόνα. Ο συνδυασμός που, σίγουρα, ζητάει ο καθένας μας.

Το «Σπιρτόκουτο» άνοιξε και είναι έτοιμο να μας «ανάψει».

Τι μένει από το να κλείσουμε τον υπολογιστή να πάρουμε το αυτοκίνητο ή την μηχανή και να περάσουμε λίγες ή και πολλές στιγμές ξεγνοιασιάς;;;

Εμείς θα το κάνουμε αμέσως τώρα, εσείς;;           

Για πληροφορίες, κρατήσεις και ότι άλλο χρειαστείτε : 697 744 1106

 

Καλές δουλειές φίλε Νίκο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio