Κανονικά στον Άγιο Πέτρο θα γίνει τον Κρόνιον Πέρασαμα

Τετ, 09/05/2018 - 13:48
Image

Ύστερα από συνάντηση που έγινε με το Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει με το "Κρόνιον Πέρασμα" και πλέον ο αγώνας θα διεξαχθεί στο μέρος που γεννήθηκε και ανδρώθηκε.

Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα αναρτήθηκαν τα εξής στην σελίδα του facebook

Άγιος Πέτρος Κυνουρίας

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πως τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει σχετικά με το Κρόνιον Πέρασμα ξεπεράστηκαν Η αγάπη των συμπατριωτών μας για τον αγώνα αλλά και η αγάπη των υπολοίπων εμπλεκόμενων είναι μεγαλύτερη από τα οποιαδήποτε προβλήματα και δυσκολίες υπάρχουν και έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στο χωριό μας. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκόμενους που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τους αγώνες !!!

Και το δεύτερο Post

Καλημέρα σε όλους!!!!


ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ και οι ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ 2018 θα διεξαχθουν κανονικά στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡ. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ!
Φέτος θα ενσωματωθούν και άλλος ένας η δύο αγώνες, εκ των οποίων ο ένας θα είναι Ημιμαραθώνιος ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ-ΚΑΣΤΡΙ-ΩΡΥΑ-ΕΛΑΤΟΣ-ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ και μάλλον και μία μικρότερη διαδρομή, που θα γίνουν την επόμενη μέρα Κυριακή 15/7!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡ. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ που απο την 1η στιγμή ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΝ ΚΑΙ τον κο Θεόδωρο Μεντή, όσο και από τον Δήμαρχο της Σπάρτης κο ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΙΩΤΗ....ελπίζω να με συγχωρήσουν και να με κατανοήσουν!
ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ...ΕΣΑΕΙ!

Σύντομα θα ανοίξουν και οι εγγραφές και θα προβούμε στις όποιες ανακοινώσεις!!!!

Επαφίεμαι στην κατανόησή σας....

ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio