Καμπύλης: Ο δήμος τους τρεις τελευταίους μήνες δεν λειτουργούσε

Δευ, 09/09/2019 - 20:12
Image

Το σκεπτικό της παράταξής του ανέλυσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, « Η τακτική της δημοτικής αρχής, όπως αυτή είχε εκφραστεί και προεκλογικά, είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει ποιος πρόεδρος έχει εκλεγεί και με ποιο ψηφοδέλτιο, αλλά θα σεβαστούμε τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών και θα συνεργαστούμε με όλους τους προέδρους για το καλό του δήμου. Δεν θα κάνουμε διακρίσεις και να είστε σίγουροι ότι πρακτικές του παρελθόντος δεν θα ισχύσουν τώρα».

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμπύλης απάντησε στην επιστολή του κ. Μαντά για τους λόγους που πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την συγκεκριμένη μέρα.

Συνεδριάσαμε για να κερδίσουμε χρόνο και να αρχίσει να λειτουργεί επιτέλους ο δήμος όπου τους τρεις τελευταίους μήνες είχε πάψει να λειτουργεί.

Τέλος, ο δήμαρχος είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω απαντήσεις , καθώς θα περιμένει τον κ. Μαντά να επιστρέψει στα δημοτικά συμβούλια για να του απαντήσει, αφού ο ίδιος έχει θέσει τις ερωτήσεις προς την διοίκηση.  

Σχόλια επισκεπτών

Έχεις καταλάβει ότι είσαι δήμαρχος και πρέπει να κάνεις αυτά που είπες. Το αν λειτουργούσε η Όχι τους 3 προηγούμενους μήνες ο δήμος δεν μας ενδιαφέρει. Τώρα λειτουργεί η Όχι για να ξέρουμε

Αφιέρωμα στην απελθούσα Δημοτκή αρχή :Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί.
Στην Νέα Δημοτική αρχή πρόγραμμα -συντονισμός-δουλειά είναι το τρίπτυχο για την επιτυχία σας .

Επι του διαδικαστικου προχθες ο κυριος τερζακης και ο κυριος Προεδρος ΔΣ εκαναν ατοπιμα που την επιστολη Μαντα δρν την διαβασε ενας απ αυτους και απλα διαβαστηκε απο ενα μελος της αντιπολιτευσης.Επρεπε να εχει σταλει με email η επισημα σε αυτους τους δυο και οχι οποιος θελει βγαζει ενα χαρτι χωρις καν να το γνωριζουν και καποια μελη ενδοπαραταξιακα.Θελει προσοχη,σοβαροτητα και οχι φωτοβολιδες επικοινωνιας.Οι δυο στο πανελ θα πρεπει να ειναι σε αναλογο περιστατικο πιο προετοιμασμενοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio