Η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και η στήριξη των ΑμεΑ σε εσπερίδα στο Άστρος (pics,vid)

Thu, 24/10/2019 - 10:26

Εκδήλωση με θέμα την Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμεΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης τόνισε ότι η πρόληψη και η ευαισθητοποίηση μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθούν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, που είναι σε υψηλά ποσοστά.

Ο  Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου Παναγιώτης Πούπουζας, μίλησε για τα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμΕΑ,

Η Χατζηθεοχάρη Μαρία, Γενική Ιατρός του Κέντρου Υγείας Άστρους μίλησε για τις πρώτες βοήθειες και την άμεση αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων.

Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και τη Στήριξη των ΑμΕΑ,

Ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Καραλής Νίκος, μίλησε για τη στήριξη των ΑμεΑ.

Video

Comments

Submitted by Ανωνυμος on Thu, 24/10/2019 - 15:31 Permalink

Θεση εντεταλμενου συμβουλου πρεπει να δοθει στον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ λογω της ιδιαιτερης ευαισθησιας και καταρτισης του στο πολυ σοβαρο θεμα του κυκλοφοριακου σχεδιασμου που πρεπει να γινει.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio