Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τον χιονιά η Βόρεια Κυνουρία

Παρ, 04/01/2019 - 11:40
Image

Γκαύρος: Είμαστε σε ετοιμότητα και συνεχίζουμε τις ρίψεις αλατιού

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας και είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε κάποια επόμενη χιονόπτωση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Γκαύρο, πληροφορηθήκαμε ότι έχουν αντιμετωπιστεί τα όποια προβλήματα υπήρχαν από τη χιονόπτωση της Πρωτοχρονιάς και δεν υπάρχει κανένα χωριό αποκλεισμένο.

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός για επικείμενη κακοκαιρία και γίνεται ρίψη αλατιού σε σημεία τα οποία έχουν πάγο.

Έχουμε μοιράσει αλάτι και έχουμε βάλει και ιδιωτική αλατιέρα να κάνει ρίψεις αλατιού σε Άνω Δολιανά, Δραγούνι, Άγιο Πέτρο όπου υπάρχει πολύς πάγος

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν σε όλη στην έκταση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αλλά υπάρχουν βορινά σημεία στο οδικό δίκτυο τα οποία απαιτούν την προσοχή των διερχόμενων οδηγών πρόσθεσε ο κ. Γκαύρος.

Σε περίπτωση που υπάρχει νέο κύμα χιονιά, τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε επιφυλακή και έτοιμα να αντεπεξέλθουν σε όποια δυσκολία, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών που κινούνται στους δρόμους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την ημέρα των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος ίσως έχει αρκετό κρύο, αλλά φαίνεται δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio