Γραπτές δεσμεύσεις Μαντά στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Άστρους (pics)

Thu, 21/03/2019 - 11:04

Τα προβλήματα που παρουσιάζει το κτιριακό συγκρότημα του Γενικού Λυκείου Άστρους αλλά και οι αλλαγές «στο παρά πέντε» του συστήματος εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεσήκωσαν τους μαθητές του Λυκείου, οι οποίοι έκαναν κατάληψη, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου τους.

Μάλιστα, χθες Τετάρτη 20 Μαρτίου στο σχολείο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων και μαθητών, παρόντος του δημάρχου Παναγιώτη Μαντά, ο οποίος έδωσε γραπτώς στους μαθητές τις δεσμεύσεις του για την ανανέωση του σχολικού κτιρίου, που είναι το βασικό αίτημα των μαθητών, δίνοντας μάλιστα και χρονοδιάγραμμα.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, η μελέτη πυροπροστασίας, η οποία πρέπει να εκπονηθεί, θα δείξει αν και εφόσον είναι απαραίτητη η κατασκευή δεύτερου κλιμακοστασίου, όπως απαιτούν οι μαθητές, καθώς θεωρούν ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού μπορεί να προκληθούν προβλήματα από τον συνωστισμό σε ένα κλιμακοστάσιο. Ακόμα, στις διακοπές του Πάσχα θα γίνει το βάψιμο των εσωτερικών χώρων του κτιρίου και μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων η επισκευή του αύλειου χώρου.

Τέλος, ο κ. Μαντάς καλεί τους μαθητές να αναλάβουν εθελοντικά, εφόσον επιθυμούν, τον ευπρεπισμό των τοίχων του σχολείου τους και ο Δήμος θα τους παράσχει τα υλικά.

Comments

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 12:14 Permalink

Η απολυτη ξεφτιλα . Δεν πιστευουν τα προφορικα του δημαρχου και τα ζητησαν γραπτα. Τον καταλαβαν ολοι . Ακομα και τα παιδια

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 12:20 Permalink

Δεν γνωρίζω τον κο Μαντά, δεν γνωρίζω αν έχει σκοπό να πραγματοποιήσει αυτά που ΕΓΓΡΑΦΩΣ δεσμεύεται στα παιδιά μας αλλά του αναγνωρίζω και του "βγάζω το καπέλο" για το γεγονός οτι θα υπάρχει έγγραφη απόδειξη σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων δεσμεύσεων του.
Αποτελεί καλό παράδειγμα για να ακολουθήσουν και οι άλλοι που διεκδικούν δημόσια αξιώματα.

Submitted by Dimotis on Thu, 21/03/2019 - 14:22 Permalink

Γραπτές δεσμεύσεις... Αν το έκανε γενικότερα ο Δημαρχός στη διάρκεια της θητείας του θα είχαμε γλυτώσει μερικά από τα ψέμματα του...

Submitted by Εθνοπατερας... on Thu, 21/03/2019 - 15:17 Permalink

Ενώ αν βγει ο Καμπύλης δήμαρχος τί θα κάνει;;θα το εντάξει σε προγράμματα του ΟΑΕΔ και θα το φτιάξει ή θα ακολουθήσει τα προγράμματα παιδείας που είχαν οι μέντορες του; έλεος όχι άλλο κάρβουνο...

Submitted by Anonymous on Thu, 21/03/2019 - 16:01 Permalink

Τα παιδια μας τελικα ειναι πιο εξυπνα απο εμας. Τα δουλευε απο τον Οκτωβρη πως θα τα φτιαξει ολα . Με χιλια ζορια τελικα πηραν την γραπτη δεσμευση του δημαρχου . Ας μην τα υλοποιησει μεσα στις διακοπες του Πασχα και......εδω ειμαστε

Submitted by Ανωνυμος on Thu, 21/03/2019 - 16:07 Permalink

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που διεκδίκησαν τα αυτονόητα για την ασφάλειά τους και ενα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο, που δεν έμειναν μόνο στις προφορικές δεσμεύσεις, όπως θα κάναμε εμείς οι ευκολόπιστοι οι μεγάλοι, αλλά απαίτησαν να υπάρχουν και γραπτές αποδείξεις. Δήμαρχε....Καταφέραμε να μην μας εμπιστεύονται ουτε τα παιδιά!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio