Γιώργος Λυτρίβης: Οι πραγματικοί αυτουργοί των καθυστερήσεων είναι...

Σάβ, 31/08/2019 - 16:35
Image

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Παναγιώτη Μαντά με αφορμή το Δελτίο που εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος για τις καθυστέρήσεις των έργων του Δήμου επί της θητείας του (ΕΔΩ), με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε στον πρώην περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη αλλά και στις αντίπαλες παρατάξεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας/

«...Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ήταν οι άνθρωποι που άκουγαν στωικά όλη τη γκρίνια κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών. Οι πραγματικοί αυτουργοί της καθυστέρησης, ο κ. Τατούλης και οι παράγοντες του δηλαδή, όχι μόνο έμεναν στο απυρόβλητο, αλλά με μεγάλη άνεση έκαναν τον προεκλογικό τους αγώνα στηριζόμενοι και υποστηριζόμενοι από ντόπιες δημοτικές παρατάξεις και με το επιχείρημα ότι ο Δήμαρχος δεν συνεργάζεται. Επιτέλους πρέπει να εξηγήσουμε ότι ήταν και είναι επιλογή μας να μην συνεργαστούμε με όποιους βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση έργων στον τόπο μας. Η πολιτική έχει τα όριά της...»

Υ.Γ Χάθηκαν πολλές μάχες...αλλά κερδήθηκε ο πόλεμος

Σχόλια επισκεπτών

Ο Λυτρίβης έκανε την πολιτική του επιλογή στο Δήμο αλλά στη περιφέρεια σε αντίθεση με πολλους «νεοδημοκράτες» στήριξε φανερά την επιλογή Νίκα που ήταν και επιλογή Μητσοτάκη και δεν κρύφτηκε σκεφτόμενος τα ψηφαλάκια.

Λυτρίβη αγόρι μου με όλο το τατουλισταν απέναντι σου και με ένα μεγάλο μέρος τον «συναγωνιστών» σου και πάλι πήρες όσους ψήφους πήρε ο πρώτος του καμπύλη. Συνέχισε δυνατά και να λες την άποψη σου χωρις φόβο και δεν θα χάσεις. Είμαστε μαζί σου.

Γιώργο μία χούφτα ανθρώποι βγήκατε μπροστά στο καστρο του Τατούλη τη Κυνουρία και μιλήσατε για τη σαπίλα. Μπράβο σου γιατί παρόλο το νεαρό της ηλικία σου δεν φοβήθηκες να ορθώσεις ανάστημα.

Οταν ηταν οι εκλογες αχνα δεν εβγαζαν για τον Τατουλη.. Τωρα τελευταια τους μερα το παιζουν πολιτικοι !! Λυτριβη κανε μια βολτα σε ολα τα χωρια του ορεινου ογκου και θα καταλαβεις ποιος εχει κανει τα οποια εργα στα χωρια!! Αδιαβαστος ξανα, σιγα σιγα θα ψηθεις! Σε πηρανε απο το χερακι και σε πανε αλλα θα μαθεις πολλα να εισαι σιγουρος

Λυτριβη συγχαρητήρια για το θάρρος σου. Επιτέλους νέοι άνθρωποι με λόγο που βγαίνουν μπροστά χωρίς να φοβούνται. Ίσως τελικά αυτός ο τόπος έχει μια ελπίδα.
Καλή δύναμη και καλή θητεία στο δύσκολο δρόμο της δημοτικής αντιπολίτευσης

Ο καλός καραβοκίρης στην φουρτούνα φαίνεται.Την φορτουνιασμένη ΔΕΥΑΒΚ του Δήμου φαίνεται να την αναλαμβάνει η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΥ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ χημικός.
Τά δύσκολα τα αναλαμβάνει γυναίκα ( πραγματική αλλαγή) αλλά για να επιτύχει στο έργο της πρέπει να απαιτήσει πολλά απο τον Δήμαρχο δηλαδή διοικητικό συμβουλιο άριστο και επάνδρωση απο τεχνίτες και έργατες και στην παραλαβη ΜΕΓΑΛΟ έλεγχο ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και στην ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
Χριστίνα μην ανησυχεις για τίποτα ολοι θα είναι δίπλα σου Μηχανικοί ,οικονομολόγοι,γνώστες της ΔΕΥΑΒΚ, διότι εσύ θα κάνεις την πραγματική ΑΛΛΑΓΗ για την σωστή λειτουργία της εταιρίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio