Γιώργος Καμπύλης: Μετά από τρία χρόνια αποκαλύφθηκαν τα ψέματα και δικαιωθήκαμε

Mon, 19/11/2018 - 07:32

Πριν από τρία χρόνια η παράταξή μας συμφώνησε με την εκχώρηση της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη. Πέρα από κάθε ιδεοληψία πιστή στις αρχές της για θετική στάση σε όποια πρόταση της Δημοτικής Αρχής λειτουργεί προς θετική κατεύθυνση και οδηγεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Ωστόσο από την πρώτη μέρα εκτέλεσης της υπηρεσίας από τον ανάδοχο είχαμε διαπιστώσει ότι η Δημοτική Αρχή εφαρμόζει ένα σενάριο διαφορετικό από αυτό που είχαμε ψηφίσει. Συγκεκριμένα στην αποκομιδή συμμετέχουν οχήματα και υπάλληλοι του Δήμου παραβιάζοντας τους όρους τις σύμβασης εις βάρος του Δήμου.

 Μετά από τρία χρόνια το θέμα επανήλθε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την καινούργια σύμβαση.

Τώρα ο Δήμαρχος ήρθε να μας εισηγηθεί στη θέση των δύο οχημάτων του Δήμου να βάλουμε ένα επιπλέον μικρό απορριμματοφόρο του ιδιώτη το οποίο θα κάνει τη δουλειά που τόσα χρόνια έκαναν τα οχήματα του Δήμου.

Τώρα ο Δήμαρχος μας είπε ότι η προηγούμενη σύμβαση ήταν δυσνόητη και προξένησε παρεξηγήσεις.

Ο Δήμαρχος εφαρμόζοντας τις πρακτικές της κουτοπονηριάς και του ψέματος που τον διακατέχουν ενώ το θέμα ήταν να συζητηθεί στο συμβούλιο τις 30/10/2018 το ανέβαλε με την πρόφαση να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Πότε το έχετε ξανακάνει κύριε Δήμαρχε για να σας πιστέψουμε;

 Ακόμα και τον προϋπολογισμό μας τον φέρνεται τελευταία στιγμή.

Πρόφαση λοιπόν και ψέμα η αναβολή του θέματος προκειμένου να ενημερωθούν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η αλήθεια είναι ότι θέλατε να αποκρύψετέ από την αρχική τεχνική έκθεση την αναφορά η οποία μας δικαιώνει για όσα καταγγέλλουμε εδώ και τρία χρόνια. Συγκεκριμένα αναφερόταν ότι:      

«Για την βελτιστοποίηση της εν λόγω κατάστασης και με δεδομένο ότι ο Δήμος χρησιμοποιεί καταχρηστικά τα οχήματα ανοιχτού τύπου για την μεταφορά αστικών απορριμμάτων…..»

Με τις γνωστές σας ικανότητες στις αλχημείες, να σας θυμίσω την περίπτωση αγοράς των οικοπέδων στον Άγιο Πέτρο, η πρόταση αυτή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από την τελική τεχνική έκθεση που ψηφίστηκε στο τελευταίο συμβούλιο.

Αυτή είναι η αλήθεια ότι τόσα χρόνια ο Δήμος χρησιμοποιεί καταχρηστικά τα οχήματα του.

Τα ψέματα σας αποκαλύφθηκαν και δικαιωθήκαμε όσες αλχημείες και να κάνετε η αλήθεια δεν κρύβεται.

Comments

Submitted by Anonymos on Mon, 19/11/2018 - 08:42 Permalink

Άστα αυτά πολιτικέ της πλάκας.Ο κόσμος βλέπει και κατανοεί ποιός είναι ο ψεύτης.Δεν είναι κουτός.Είπε ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα που λέει και ένα γνωμικό.

Submitted by Anonymous on Mon, 19/11/2018 - 09:27 Permalink

Γιώργο προχώρα με το ήθος και την εντιμότητα που σε χαρακτηρίζει και με τις αρχές που πορευεσαι ως άνθρωπος. Ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει την αξιοπιστία από την κουτοπονηρια. Η σύγκριση και η διαφορά πλέον είναι ξεκαθαρη. Ούτως ή άλλως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Να το θυμασαι αυτό για όλη την πορεία σου. Είδες που κατάντησαν οι ψεύτες...

Submitted by ΔΗΜΟΤΗΣ on Mon, 19/11/2018 - 09:39 Permalink

Μέχρι τώρα εσυ ο και αρχηγός της ελάχιστης λέγατε οτι χαρίζει λεφτά στους εργολάβους ο Μαντάς κάνοντας την μεταφορά απο τα στενά των ορεινών οι υπάλληλοι του Δήμου,
τώρα που βγαίνει καμιά 80.000 ευρώ παραπάνω η εργολαβία για να μην ανακατεύονται καθόλου οι υπάλληλοι του δήμου και σας μπερδεύουν και εσάς να ακούσουμε τι θα πείτε.

Submitted by Πολίτης της Β… on Mon, 19/11/2018 - 11:12 Permalink

Ρε Γιώργο μη τους χαλάς την σούπα .
Οι δημοτικοί σύμβουλοι που τα ξέρουν αυτά γιατί δεν μιλάνε άραγε και τα αποδέχονται.

Submitted by Anonymous on Mon, 19/11/2018 - 15:56 Permalink

Γιώργο, πάλι τα ίδια.. είσαι τελικά πολύ λίγος, ελάχιστος. Αυτό εξηγεί και το περιβάλλον, τον περίγυρο σου και τον τρόπο σου..στο θέμα που πας να ασχοληθείς, η δημοτικη αρχη έχει διαπρέψει.. και το δήμο τον καθάρισε και τα δημοτικά τέλη δεν τα αύξησε. Τώρα εσυ σηκωνεις τους τόνους και λες το δήμαρχο ψευτη, σε μια ιστορία που τον έχει περίτρανα δικαιώσει.. αυτο ομως πρεπει να το προσεξεις...Τελικα ποτε δεν θα μπορέσεις να γίνεις δήμαρχος. Θα παραμείνεις Χαλβαδακι...

Submitted by Anonymous on Mon, 19/11/2018 - 19:15 Permalink

ο ψεύτης δεν είναι ψεύτης επειδή το λέει ο βασικός του αντίπαλος αλλά επειδή δεν υπάρχει ούτε σκαντζόχοιρος μέσα στα όρια του δήμου που να μην έχει πει ψέματα, 8 χρόνια τώρα. όσο και να χτυπιούνται οι υπάλληλοι ψεύτης είναι και ψεύτης θα μείνει. Μέχρι τώρα νόμιζε ότι μπορούσε να τους κοροϊδεύει όλους, Το βράδυ των εκλογών θα καταλάβει ότι κορόιδευε μόνο τον εαυτό του.

Submitted by Anonymous on Mon, 19/11/2018 - 19:39 Permalink

Τον καθε ψευτη τον κατηγορείς επώνυμα. Αλλιώς είσαι εσύ ρουφιανος. Επώνυμα σαν τον καμπύλη που τώρα δεν ξέρει που να κρυφτεί....

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio