Γιάννης Δαλιάνης: Δεν μηδενίζουμε τίποτα απο τις μέχρι τώρα προσπάθειες και ενέργειες που έγιναν στο παρελθόν

Πέμ, 03/10/2019 - 17:13
Image

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού Γιάννης Δαλιάνης με ανάρτησή του στα social media αφήνει αιχμές στην αντιπολίτευση (δείτε ΕΔΩ) για τα γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο .

Αγαπητοί φίλοι μου σήμερα έστω και με καθυστέρηση λιγων ημερών(εξαιτίας δυσπιστίας και προσπάθειας δημιουργίας υπερβολικών εντυπώσεων απο πλευρά της αντιπολίτευσης ) νιώθω ιδιαίτερα περήφανος γιατί ολοκληρώθηκε το παζλ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Η ευθύνη μεγάλη και ως πρόεδρος της επιτροπής θα έχω την τιμή να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους και πρωταγωνιστές του αθλητισμού στήν περιοχή μας.Οι προτάσεις και οι θέσεις όλων θα έχουν την αμέριστη στήριξη της επιτροπής και δεσμεύομαι προσωπικά οτι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Οι σύλλογοι έπραξαν το αυτονόητο και τους ευχαριστώ γιά την εμπιστοσύνη τους σχετικά με τίς προτάσεις και τίς επιλογές τους.Προχωράμε λοιπόν με γνώμονα το αθλητικό συμφέρον της περιοχής και την ουσιαστική αναβάθμιση του αθλητισμού γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και ψήφοι στα χωριά....

Ευχαριστώ τα σωματεία για την εμπιστοσύνη τους,φυσικά δεν μηδενίζουμε τίποτα απο τις μέχρι τώρα προσπάθειες και ενέργειες που έγιναν στο παρελθόν και ευελπιστούμε ότι ο Δήμαρχος και η νεα Δημοτική αρχή θα μας δώσουν λύσεις σε αρκετά θέματα στο μέλλον.

 

Σχόλια επισκεπτών

Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και ψήφοι στα χωριά... είπε και δάκρυσε που δεν κατάφερε να περάσει την πρόταση του για τους εκλεκτούς !! Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για σας τα μάτια μας δεν είναι σχιστά.

Συντομα θα δεις φωτο απο τι παραλαβαμε και τι εγινε μονο σε 15 μερες με την βοηθεια φυσικα του αρμοδιου Αντιδημαρχου κ Κατση και του προεδρου της τοπικης κοινοτητας Αστρους τοσο στο κλειστο γυμναστηριο οσο και στο δημοτικο γηπεδο αστρους.Λιγα λογια καθαρα ομως

Για την αναβάθμιση του Δημοτική Συμβουλίου πρέπει οι εισηγητές των θεμάτων να καταθέτουν φάκελο της εισηγήσεως των στο πρόεδρο του ΔΣ μία βδομάδα πριν το θέμα εισαχθεί στο ΔΣ διότι μόνον έτσι ο πρόεδρος θα έχει πλήρη γνώση της εισηγήσεως και θα κρίνει εάν το θέμα πρέπει να συζητηθεί στο ΔΣ.
Όταν δεν υπάρχει φάκελος εισηγήσεως τότε :
να είστε ΒΈΒΑΙΟΙ ότι κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος στο ΔΣ τόσο το Προεδρείο όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν θα αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα διότι δεν θα έχουν την κατάλληλη προετοιμασία.
Στο ΔΣ πρέπει λόγια λίγα άπλα και κατανοητά και τεκμηριωμένα.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ κ .ΠΡΟΕΔΡΕ οι συζητήσεις του ΔΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Προς τον Πρόεδρο Αθλητισμού κ.Γιάννη Δαλιάνη.
Για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τα λόγια σας πρέπει :
1)Να μας ενημερώσετε το πρόγραμμά σας και τους στόχους σας για τον αθλητισμό της περιοχής.
2) Χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προγράμματος.
Αγαπητέ πρόεδρε μόνο τα γραπτά θα μείνουν( όχι λόγια)για να κρίνουμε το έργα σας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ .

Τελικά εδώ στη.."γούβα" στην ευρύτερη έκδοση της από Δολιανά μέχρι και Αγ. Ανδρέα, νομίζω πως το έχουμε παρα** με τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μόνο... Ενας χώρος ένα στάδιο θα λέγαμε του ονομαζόμενου κλασικού αθλητισμού δεν ;;; Τίποτα και πουθενά ;;; Ξέρετε πόσα νέα παιδιά θα διέπρεπαν σ αυτούς τους χώρους;;; Που είναι εκείνες οι παλιές ιδέες για το Πανκυνουριακό!!!! Οσο για χώρους ; Μια ιδέα λοιπόν. Στο παλιό γήπεδο της Μελιγούς.. Στο χώρο ανάμεσα Σχολείου Μελιγούς και γηπέδου ποδοσφαίρου. Στο γημεδο του ΜΑΝΟ Αχιλλεύς... Ισως και αλλού.... Αϊντε λεβέντες μου....

Ένας σύλλογος πρέπει επεκτείνει το καταστατικό του και να γίνει και σύλλογος στίβου.Ο Πήγασος ίσως να είναι ο ιδανικός.Ο στίβος,τα σκάματα κλπ θα βρεθούν.Υπάρχει χώρος σε κανα δυο γήπεδα της περιοχής μας
Δεν είναι εύκολο αλλά αν παρθεί η απόφαση κάποια στιγμή θα αρχίσει η υλοποίηση
Πόσα ταλέντα δεν έχουν την ευκαιρία να αναδυθούν!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio