Ευχαριστίες από τον πρόεδρο T.K. Παρ. Άστρους προς την Περιφέρεια για την αλλαγή δικτύου ύδρευσης

Πέμ, 21/12/2017 - 13:36
Image

Τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια για το έργο του βασικού αγωγού τροφοδότης ύδατος (προϋπολογισμού περί τα 2 εκ. ευρώ), που ανακοινώθηκε πρόσφατα (δες ΕΔΩ) του Παραλίου Αστρους, εξέφρασε ο πρόεδρος της τ/κ κ. Κωνσταντίνου.
Συγκεκριμένα, όπως είπε στο astrosnews δίνεται έτσι λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατοίκους, παραθεριστές και επαγγελματίες.
Ο κ. Κωνσταντίνου μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε στείλει επιστολή προς τον Περιθφερειάρχη κ. Τατούλη στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων πως “ο αριθμός των τουριστών  σε συνδιασμο με τους επισκέπτες των γύρω περιοχών ξεπερνά τους 20.000 κατά την καλοκαιρινή περίοδο πράγμα που καθιστά ανεπαρκη το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης”.

Σχόλια επισκεπτών

Δεν νομίζω Θοδωρε να έχει την τύχη του αθλητικού κέντρου. Γιατί για αυτό το έργο ο Δήμος έκανε τις μελέτες και το έργο είναι του Δήμου. Ο πρόεδρος ευχαριστεί την περιφέρεια γιατί έτσι του είπαν. Ο Δημαρχος έχει πιστεύω την απαιτούμενη σοβαρότητα και δεν πετάει φωτοβολίδες έργων. Αυτό θα γίνει. Το αθλητικό κέντρο αυτοί που το έταξαν ας το λουστούν.

Για το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει προαναγγείλει μεγάλα έργα μόνο ο περιφερειάρχης.Στο παρελθόν και ο νυν δήμαρχος είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio