Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών

Δευ, 06/11/2017 - 17:06
Image

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τόσο παλιά, αλλά και νέα μέλη του Συλλόγου, για την αμέριστη στήριξη τους και την ομαδική δουλειά που όλοι μαζί έδωσαν και εν συνεχεία τις γυναίκες, που βοήθησαν, ετοιμάζοντας και αυτές τα δικά τους γλυκά, αλλά και αυτές που βοήθησαν κατά την διάρκεια της γιορτής.

Ευχαριστούμε επίσης, τους ιδιώτες για την ενίσχυση τους, αλλά και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν , σε προβολή, ηχητική κάλυψη, σε δώρα, σε γλυκά και πολλά άλλα είδη και βεβαίως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Άνθρωποι της πολιτικής ζωής αλλά και άνθρωποι, απ’ όλα τα μήκη της Ελλάδος, χάρη και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που μας τίμησαν και αυτά με την παρουσία τους και φυσικά όλα τα ειδησεογραφικά μέσα, που αναφέρθηκαν και κάποια από αυτά κάλυψαν την Γιορτή. Αυτόν το συλλογικό θεσμό που αγκαλιάστηκε από επισκέπτες του χωριού όσο και από ντόπιους και κόσμο από τη γύρω περιοχή.

Να είσαστε όλοι καλά και του χρόνου να ξανανταμώσουμε σε γιορτές και χαρές , με περισσότερα κάστανα, περισσότερες ιδέες και γεύσεις.

Σχόλια επισκεπτών

Ωραια η γιορτη ,ομορφο το χωριο,ομως θα πρεπει οι διοργανωτες να φροντισουν την επομενη φορα καποια πραγματακια για την καλλυτερη διοργανωση .Οπως π.χ.να εχουν στις εισοδους του χωριου καποιους υπευθυνους να καθοδηγουν και ενημερωνουν τουςεπισκεπτες.Να υπαρχει σαφης και εμφανης τιμολογηση στο χωρο της γιορτης να γνωριζει ο επισκεπτης οτι πληρωνεται οτι παιρνει , γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειναι δωρεαν κερασματα.Δεν ειναι δυνατον να χρεωνουν το σουβλακι 2 ευρω οταν στην διπλανη ταβερνα κοστιζει 1,5 ευρω η το ντοπιο τσιπουρο το καραφακι 7 ευρω στο ορθιο ενω πληρωνει καποιος το ιδιο στο Παραλιο κοστιζει σερβιρισμενο 6 ευρω.Εκεινο ομως που μου εκανε ιδιαιτερως ασχημη εντυπωση ειναι πως η εκκλησια του Αι Γιωργη ηταν κλειστη καθολη τη διαρκει της μερας και θα ανοιγε στις 7 το βραδυ παρολοπου γιορταζε και πολυς κοσμος ειχε παει για αυτο το λογο και ηθελε να προσκυνησει και το βραδυ να φυγει καθοσο δεν μπορει ναφιλοξενησει πολυ κοσμο το χωριοτο βραδυ και πολλοι εχουν ερθει απο μακρια.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου (που δεν είναι αυτή που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού) παρέμεινε ανοιχτή απο νωρίς το πρωί εώς αργά το βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου που ήμουν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για να προσκυνήσω ήταν γυναίκες του χωριού που στόλιζαν την εκκλησία μέχρι αργά το μεσημέρι. Ενημερώθηκα οτι η εκκλησία θα είναι ανοιχτή όλη την ημέρα επειδή υπήρχε ενδιαφέρον για προσκυνητές. Επίσης, με ενημέρωσαν οτι και η εκκλησία που βρίσκεται στην πλατεία θα άνοιγε κατά διαστήματα. Καλό θα ήταν πριν σχολιάσεις να είσαι ενημερωμένος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio