Ευχαριστήριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίταινας

Τρί, 30/01/2018 - 07:49
Image
Image

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίταινας ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους πολλούς φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην «κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο κέντρο «Γλυφάδα».

Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί στην υλοποίηση κάθε έργου μας και σε κάθε προσπάθειά μας λειτουργείτε ως αρωγός και συμπαραστάτης. Γιατί με την οικονομική προσφορά και ηθική σας συμπαράσταση μας δίνετε τη δυνατότητα να δημιουργούμε και να συνεχίζουμε. Γιατί μας προσφέρετε πλουσιοπάροχα την ελπίδα για το σήμερα, το όνειρο για το αύριο.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου μας που κόπιασαν για την οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τη νεολαία που μας συγκίνησαν με το λόγο τους και που έδωσαν μία ιδιαίτερη εικόνα ομορφιάς και αισιοδοξίας στην εκδήλωσή μας.

 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις χορηγίες και τα δώρα τους δεκάδες Επαγγελματίες - Εμπορικά Καταστήματα του τόπου μας που σε μία κρίσιμη οικονομικά περίοδο συνεχίζουν να ενισχύουν το Σύλλογό μας, αλλά και γενικά τους Συλλόγους της περιοχής μας, και προτρέπουμε - παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την υποστήριξη της “Αγοράς” του τόπου μας.

 Τέλος, αφού εκφράσουμε για άλλη μία φορά ολόψυχα τις ευχαριστίες μας, στεκόμαστε στα συγκινητικά λόγια του χαιρετισμού των παιδιών, που μας καλωσόρισαν στην εκδήλωση, «να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, γιατί καμία οικονομική κρίση, κανένα μνημόνιο, καμία φουρτούνα δεν είναι ικανά να σταθούν εμπόδια στων Ελλήνων τις Κοινότητες να φτιάχνουν άλλους γαλαξίες και να ανοίγουν , μέσα από τα μονοπάτια του χθες, δημιουργικά τις πόρτες για το αύριο».

Ευχές

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio