Έτοιμο το παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Παράλιο Άστρος (pics)

Σάβ, 21/12/2019 - 10:12
Image
Image

Με κέφι και εθελοντισμό ετοιμάστηκε και θα ανοίξει τις πύλες του αύριο το παιδικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Παράλιο Άστρος. Η κυρία Ευαγγελία Δαλιάνη αναφέρει σε ανάρτησή της:

Έτοιμο το παιδικό Χριστουγεννιάτικο χωριό. Την Κυριακή θα ξεκινήσει στης 18:30 με παιδικά παιχνίδια γλυκά και δώρα. Για να γίνει αυτό το χωριό και να οργανωθεί εργάστηκαν αφιλοκερδώς οι άνθρωποι που είχαν αυτή την ιδέα, οι οποίοι είναι οι εξής αλφαβητικά.

Δαλιάνη Ευαγγελία

Δασκολιας Ιωάννης

Δρανία Δήμητρα

Θεοδωρόπουλος Ανδρέας

Λιοντης Κωνσταντίνος.

Μαζί σε όλη αυτή την προσπάθεια εργάσθηκαν εθελοντικά επίσης οι κυρίες του χωριού μας με τον στολισμό και γενικά διακόσμηση, βαφή,αλλά και με διαφορα εδέσματα.

Επίσης έδωσαν άνθρωποι παιχνίδια που θα προσφερθούν στα παιδάκια νικητές. Όλοι όσοι συνεισέφεραν οικονομικά θα μπουν σαν χορηγοί.

Δεν υπήρξε από κανέναν άλλο βοήθεια, το τονίζω.

 

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο ,αξιολογη η προσπάθεια των συμμετεχόντων ,αλλα μου τα χαλατε λιγο.Τελικα τι μας ενδιαφέρει ,ο σκοπός ΓΙΑ τον οποίο ΚΆΝΟΥΜΕ κάτι(χαρμόσυνη διάθεσή,χαρούμενα παιδικά χαμόγελα ) ,ενίσχυση στην αξιόλογη κατά γενική ομολογία προσπάθεια του δήμου να ενισχύσει τη γιορτινή εικόνα Η να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και διχόνοια.ΚΑΛΑ Χριστούγεννα με χαμόγελα ,αισιοδοξία,Καλή διάθεση και σύμπνοια(απαραίτητη προϋπόθεση για να πάμε ένα βήμα μπροστά)

Όταν γράφει ότι δεν υπήρξε από κανέναν άλλον βοήθεια και μάλιστα το τονίζει ποιον εννοεί άραγε?τον δήμο?θα ήθελα μια διευκρίνιση.πολλα μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτήν την αξιέπαινη ενέργεια

Μπράβο σας αξιόλογη Η προσπάθεια σας αλλά μου τα χαλαρά λίγο.ΤΕΛΙΚΑ τι μας ενδιαφέρει ,ο σκοπός ΓΙΑ τον οποίο ΚΆΝΟΥΜΕ κατι(χαρμόσυνη διάθεσή,χαρούμενα παιδικά χαμόγελα),ενίσχυση της αξιόλογης κατά γενική ομολογία προσπάθεια της δημοτικής αρχής να δώσει εορταστική ατμόσαιρα
Ή η δημιουργία εντυπώσεων και κλίματος διχόνοιας?Καλά ΧΡιστούγεννα με αισιοδοξία,χαμόγελα και σύμπνοια(απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε θετικά)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio