Έρευνα αγοράς για τη διαμόρφωση του Αγροτικού Ιατρείου Αγίου Πέτρου

Δευ, 19/03/2018 - 09:45
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, σε συνέχεια της υπ' αριθμ. 347/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, προσκαλεί  κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλλει την οικονομική του προσφορά για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών στο Αγροτικό Ιατρείο της Τ.Κ. Αγίου Πέτρου:

Α) Εσωτερικών επισκευών του ισογείου δημοτικού  κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το αγροτικό ιατρείο στην τ.κ. Αγίου Πέτρου.

Β)  Εσωτερικών επισκευών και συντήρησης του ορόφου του κτιρίου.

Γ)  Εξωτερικών επισκευών και συντήρησης του κτιρίου.

Προϋπολογισμός μελέτης 15.712,68€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), όπως αυτές αναλυτικά περιγράφονται στη συνημμένη Τεχνική Περιγραφή.

Οι φάκελοι των οικονομικών προσφορών, θα πρέπει να υποβληθούν (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά) στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου, εως την Τρίτη 27-3-2018.

 

Ο Δήμαρχος

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1.     εισαγωγη.. 2

1.1.           ΑντικεΙμενο   της μελΕτης. 2

1.2.           ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 2

1.3.           ΠεριεχΟμενα και διΑρθρωση μελΕτης. 2

2.     περιγραφη  υφισταμενησ καταστασησ. 3

2.1.           θεση κτιρίου. 3

2.2.           ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. 3

2.3.           προβληματα που εντοπιστηκαν στο ισογειο του κτιριου και αφορούν τα δομικα στοιχεια και τον εξοπλισμο του. 3

2.4.           προβληματα που εντοπιστηκαν στον οροφο   του κτιριου. 4

2.5.           προβληματα στο εξωτερικο του κτιριου. 4

3.     προβλεπομενεσ εργασιεσ με την παρουσα μελετη.. 4

3.1.           ισογειο : 4

3.2.           οροφοσ : 5

3.3.           Εξωτερικες οψεισ κτιριου. 5

3.4.           αιτιολογιση  - περιγραφη εσωτερικών διαρρυθμίσεων  ισογειου , 6

4.     προμετρηση.. 7

5.     ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10

 

 

 

 

  1. εισαγωγη

 

  1. ΑντικεΙμενο   της μελΕτης

Με την παρούσα μελέτη προβλέπονται εργασίες :

Α) Εσωτερικών επισκευών του ισογείου δημοτικού  κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το αγροτικό ιατρείο στην τ.κ. Αγίου Πέτρου.

Β)  Εσωτερικών επισκευών και συντήρησης του ορόφου του κτιρίου.

Γ)  Εξωτερικών επισκευών και συντήρησης του κτιρίου.

 

  1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για την σύνταξη της παρούσας μελέτης χρησιμοποιήθηκαν τα εξής στοιχεία :

  • Δικαιολογητικά  - στοιχεία νομιμότητας από το φάκελο της  με αρ. 2/2010 έγκρισης  εργασιών μικρής κλίμακας που έχει εκδοθεί  για το κτίριο
  • Στοιχεία  αποτύπωσης που ελήφθησαν  επί  του έργου.

 

  1. ΠεριεχΟμενα και διΑρθρωση μελΕτης

Η παρούσα μελέτη αποτελείται από τα ακόλουθα Τεύχη και Σχέδια:

 

  • Τεχνική Περιγραφή Εργασιών
  • Προϋπολογισμό
  • Σχέδιο κάτοψης του χώρου

 

 

 

 

 

  1. περιγραφη  υφισταμενησ καταστασησ
  2. θεση κτιρίου

Το κτίριο επί του  οποίου γίνονται οι επεμβάσεις που περιγράφονται στην παρούσα μελέτη , βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού του Αγίου Πέτρου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας , ο οποίος είναι παραδοσιακός οικισμός του Π.Δ. της 13-10-1998 ΦΕΚ 908 Δ’ 13-11-1998.

  1. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το  κτίριο είναι διώροφο κεραμοσκεπές. Οι δυο όροφοι του κτιρίου διαθέτουν ανεξάρτητες εισόδους. Στον πρώτο όροφο η πρόσβαση γίνεται μέσω  εισόδου και εσωτερικού κλιμακοστασίου από την πλευρά της επαρχιακής οδού Αστρους – Αγίου Πέτρου  , ο όροφος αυτός  σήμερα δεν έχει κάποια χρήση ενώ παλαιότερα στέγαζε τον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Πέτρου. 

            Στο ισόγειο του κτιρίου στεγάζεται το αγροτικό ιατρείο της τοπικής κοινότητας . Το ισόγειο αποτελείται από τους εξής χώρους.

  • Είσοδο – προθάλαμο του ιατρείου.
  • Χώρο ιατρείου ο οποίος επικοινωνεί εσωτερικά με ιδιαίτερο δωμάτιο το οποίο προορίζεται για την διαμονή του αγροτικού γιατρού.
  • Χώρο αποθήκης.
  • Χώρο λουτρού
  • Χώρο κουζίνας
  • Χώλ και ένα επιπλέον δωμάτιο που προορίζεται επίσης για διαμονή αγροτικού γιατρού.

 

  1. προβληματα που εντοπιστηκαν στο ισογειο του κτιριου και αφορούν τα δομικα στοιχεια και τον εξοπλισμο του.

            Στην εσωτερική τοιχοποιία του ισογείου , σε όλο το μήκος της δυτικής όψης , υπάρχει έντονο πρόβλημα λόγω υγρασίας , μούχλα και αποκόλληση του επιχρίσματος. Το πρόβλημα εντείνεται από το γεγονός της έλλειψης υδρορροής για την αποχέτευση των όμβριων της στέγης του κτιρίου.

            Στο χώρο της κουζίνας, στον τοίχο της δυτικής όψης  υπάρχει μεταλλικός φεγγίτης του οποίου ο σκελετός είναι έντονα διαβρωμένος και με ραγισμένους υαλοπίνακες. Τα εσωτερικά ράφια στα ερμάρια της κουζίνας είναι κατεστραμμένα , ενώ τα πορτάκια χρειάζονται στήριξη.

            Το λουτρό δεν διαθέτει μπανιέρα ή ντουζιέρα , δεν διαθέτει σιφώνι δαπέδου    οι μπαταρίες και τα είδη υγιεινής (νιπτήρας – λεκάνη ) είναι πεπαλαιωμένα και δυσλειτουργικά.

             Τα εξώφυλλα των   εξωτερικών κουφωμάτων παρουσιάζουν προβλήματα  όχι ως προς τα ξύλινα τμήματά τους αλλά  ως προς τα μεταλλικά στοιχεία στήριξής τους και τους μηχανισμούς  ανάρτησης  και λειτουργίας. Οι  υαλοπίνακες (μονό τζάμι) συμβάλλουν αρνητικά στην θερμομονωτική επάρκεια του ισογείου.

Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν και προέκυψαν λόγω παλαιότητας του κτιρίου και ελλιπούς συντήρησής του, καθιστούν αδύνατη τη μόνιμη  διαμονή   αγροτικού ιατρού στην τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου αλλά και δυσχερή την καθημερινή του χρήση.

Το ισόγειο του κτιρίου χρήζει άμεσης επισκευής αλλά και εσωτερικής διαρρύθμισης με σκοπό να καταστεί λειτουργικό και να εναρμονιστεί με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 180/2009 (ΦΕΚ 210 Α’ ) περί ιατρείων.  Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την παρ. 4 του  άρθρο 26 του Ν. 4067/2012  και  έως το έτος 2020,  θα πρέπει  να γίνουν οι απαραίτητες διαμορφώσεις ώστε οι λειτουργικοί χώροι του κτιρίου να είναι προσπελάσιμοι από Α.Μ.Ε.Α. (κατασκευή ράμπας εξωτερικά του κτιρίου )

 

  1. προβληματα που εντοπιστηκαν στον οροφο   του κτιριου.    

Στον όροφο του κτιρίου η κατάσταση των δομικών του στοιχείων είναι σαφώς καλύτερη από αυτή  της στάθμης του ισογείου και δεν εμφανίζονται προβλήματα από υγρασία. Στον όροφο εντοπίζονται φθορές λόγω παλαιότητας  κυρίως στα κιγκλιδώματα και τις μαρμαροποδιές του εξώστη. Απαιτείται επίσης αντικατάσταση του κουφώματος της κουζίνας και κατασκευή ερμαρίων στο χώρο αυτό. Τα ξύλινα δάπεδα χρειάζονται συνήθη συντήρηση. Τέλος θα τοποθετηθεί δάπεδο από κεραμικά πλακίδια στις αποθήκες του ορόφου.

  1. προβληματα στο εξωτερικο του κτιριου.

Πέραν των εργασιών επισκευής που προαναφέρθηκαν θα γίνει αντικατάσταση των ξύλινων κιγκλιδωμάτων  των επιχρισμάτων και των μαρμαροποδιών του εξώστη,    χρωματισμός του κτιρίου εξωτερικά και χρωματισμός των ξύλινων κουφωμάτων.

 

  1. προβλεπομενεσ εργασιεσ με την παρουσα μελετη
  2. ισογειο :
  • Θα γίνει καθαίρεση των εσωτερικών επιχρισμάτων,  στο σύνολο της δυτικής πλευράς του κτιρίου (κουζίνα και δωμάτιο). Η επιφάνεια   της τοιχοποιίας που θα αποκαλυφθεί  θα καθαριστεί και θα πλυθεί. Στη συνέχεια θα επιστρωθεί με τσιμεντοειδές σταγανωτικό υλικό , (πιστοποιημένο κατά ΕΛΟΤ 1504-3 )κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία . Στη συνέχεια η τοιχοποιία θα επιχριστεί εκ νέου με τριπτό επίχρισμα.
  • Θα αφαιρεθεί η υπάρχουσα  ανοιγόμενη εσωτερική ξύλινη πόρτα που βρίσκεται στο χώρο του προθαλάμου και θα επανατοποθετηθεί σε νέο τοίχο γυψοσανίδας που θα δημιουργηθεί  και  θα περιγραφεί παρακάτω. Το  άνοιγμα του τοίχου  (στη θέση της πόρτας που θα αφαιρεθεί) θα κλειστεί με δρομική οπτοπλινθοδομή η οποία θα επιχριστεί με τριπτό επίχρισμα .
  • Στον προθάλαμο και στη θέση που φαίνεται στην συνημμένη κάτοψη,  θα δημιουργηθεί άνοιγμα στην τοιχοποιία για την επικοινωνία του χώρου του προθαλάμου με το w.c. για το κοινό που θα κατασκευαστεί  όπως θα περιγραφεί παρακάτω. Στο άνοιγμα αυτό δεν θα τοποθετηθεί κούφωμα.
  • Το εσωτερικό χολ ,που οδηγεί από το χώρο του ιατρείου προς την κουζίνα θα χωριστεί με τοιχοποιία από γυψοσανίδα η οποία θα στηρίζεται σε μεταλλικό σκελετό  (στη θέση που φαίνεται στη συνημμένη κάτοψη).  Στον  τοίχο της γυψοσανίδας  θα υπάρχει άνοιγμα κατάλληλων διαστάσεων για την τοποθέτηση της ξύλινης πόρτας που αφαιρέθηκε από τον προθάλαμο.
  • Ο χώρος της αποθήκης , μεταξύ του κλιμακοστασίου και του λουτρού θα μετατραπεί σε w.c. κοινού. Οι εργασίες που θα γίνουν θα είναι τοίχος δρομικής οπτοπλινθοδομής ,  πλήρης υδραυλική εγκατάσταση και εγκατάσταση αποχέτευσης (σύνδεση με την υπάρχουσα ) , επίστρωση δαπέδου με πλακίδια , επένδυση των τοίχων με πλακίδια, τοποθέτηση λεκάνης και νιπτήρα, εξαρτημάτων και καθρέπτη.
  • Στο υπάρχον λουτρό  θα καθαιρεθεί το μωσαϊκό του δαπέδου. Θα κατασκευαστεί ντουζιέρα , στη θέση που φαίνεται στη συνημμένη κάτοψη. Η εργασία θα περιλαμβάνει τοποθέτηση , σύνδεση με  την αποχέτευση  και παράδοση σε πλήρη λειτουργία. Θα αντικατασταθούν τα είδη υγιεινής (λεκάνη και νιπτήρας) θα τοποθετηθεί εταζέρα  και  καθρέπτης πάνω από το νιπτήρα.  Τέλος τα δάπεδο θα επιστρωθεί με πλακίδια δαπέδου.
  • Θα αποξηλωθεί το μεταλλικό κούφωμα του χώρου της κουζίνας , και θα αντικασταθεί με νέο ξύλινο (στις ίδιες διαστάσεις)  το οποίο θα είναι δίφυλλο υαλοστάσιο και θα φέρει διπλό υαλοπίνακα συνολικού πάχους 18 mm.
  • Θα κατασκευαστούν ερμάρια επί τοίχου   πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.
  • Θα αντικατασταθούν τα ράφια στα υφιστάμενα ερμάρια της κουζίνας και θα επιδιορθωθούν τα πορτάκια (μηχανισμοί στήριξης.)
  • Θα επισκευαστούν τα ξύλινα φύλλα των εξωτερικών κουφωμάτων όσον αφορά τα κατεστραμμένα μεταλλικά στοιχεία στήριξής τους , σύρτες χειρολαβές κ.λ.π. , ώστε να καταστούν λειτουργικά.  
  • Θα γίνει αντικατάσταση των υαλοπινάκων των υαλοστασίων των εξωτερικών κουφωμάτων με νέους διπλούς θερμομονωτικούς ηχομονωτικούς ανακλαστικούς υαλοπίνακες   συνολικού πάχους 18 mm, (κρύσταλλο 5 mm, κενό 8 mm, κρύσταλλο 5 mm)
  • Θα χρωματιστεί το σύνολο της εσωτερικής επιφάνειας του κτιρίου (τοίχοι και οροφή)  με χρήση πλαστικών ακρυλικών χρωμάτων, ακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσης χρώματος λευκού.

 

  1. οροφοσ :
  • Θα κατασκευαστούν ερμάρια επί τοίχου   πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.
  • Θα  αντικατασταθεί το ξύλινο κούφωμα της κουζίνας.
  • Θα επιστρωθούν με πλακίδια δαπέδου τα δάπεδα των αποθηκών 1 και 2.
  • Θα χρωματισμός των ξύλινων δαπέδων των Δωματίων 1 , 2 και 3.
  • Θα γίνει καθαίρεση των ξύλινων κιγλιδωμάτων του εξώστη και αντικατάστασή τους με νέα.
  • Θα επισκευαστούν τα επιχρίσματα του εξώστη και οι μαρμαροποδιές.

 

  1. Εξωτερικες οψεισ κτιριου.
  • Θα επισκευαστεί η μεταλλική υδρορροή της στέγης και θα επεκταθεί προς την πλευρά της πρόσοψης  του κτιρίου. Θα αντικατασταθούν οι κατακόρυφες pvc υδρορροές με  νέες.
  • Θα χρωματιστεί το σύνολο της εξωτερικής επιφάνειας του κτιρίου (τοίχοι και οροφή)  με χρήση πλαστικών ακρυλικών χρωμάτων, ακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσης με το ίδιο χρώμα (λευκό) κατά την τυπολογία της υπάρχουσας κατασκευής.
  • Θα χρωματιστεί το σύνολο των εξωτερικών ξύλινων κουφωμάτων του κτιρίου. (βερνίκι).
  • Στη θέση των βαθμίδων ανάβασης δεξιά της εισόδου του αγροτικού ιατρείου, θα κατασκευαστεί ράμπα εισόδου ΑΜΕΑ ,κλίσης  8% , από   σκυρόδεμα κατηγορίας c16/20 οπλισμένο με δομικό πλέγμα Φ10 /10 κατηγορίας Β500C. H ράμπα θα επιστρωθεί με φυσικές πλάκες όμοιες με τις υπάρχουσες της εισόδου του ιατρείου.
  • Επί της εξωτερικής τοιχοποιίας στη θέση της ράμπας θα τοποθετηθεί χειρολισθήρας ξύλινος.

 

  1. αιτιολογιση  - περιγραφη εσωτερικών διαρρυθμίσεων  ισογειου ,

Α. ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Β. ΠΡΟΤΑΣΗ

 

Η διαρρύθμιση του κτιρίου γίνεται με στόχο αυτό να καταστεί λειτουργικό και να μπορέσει να λειτουργήσει σαν χώρος διαμονής για τον αγροτικό γιατρό τουλάχιστον για τρεις ημέρες εβδομαδιαία. Για το λόγο αυτό χωρίζεται το υπάρχον χολ με την τοποθέτηση πόρτας ώστε οι χώροι που προκύπτουν Δωμάτιο – Κουζίνα και το επισκευασμένο λουτρό να  γίνουν ανεξάρτητοι και να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Στη θέση της αποθήκης κατασκευάζεται w.c. για το κοινό , το οποίο μέσω του ανοίγματος στην εσωτερική τοιχοποιία που δημιουργείται επικοινωνεί άμεσα με το χώρο αναμονής αλλά και μέσω της υπάρχουσας πόρτας με το χώρο του ιατρείου.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. προμετρηση

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Α.Τ.

ΜΟΝ. ΜΕΤΡ.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ

 
 
 

 

1 ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ -ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ-ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

1.1

Καθαίρεση επιχρισμάτων

1

19,20

3,15χ6,10

 

1.2

Αποξήλωση ξυλίνων ή σιδηρών κουφωμάτων

2

1,00

0,85Χ1,20

 

1.3

Καθαίρεση πλακοστρώσεων δαπέδων παντός τύπου και οιουδήποτε πάχους, χωρίς να καταβάλλεται προσοχή για την εξαγωγή ακεραίων πλακών

3

8,00

1,70Χ1,8+1,50Χ3,30

 

1.4

Αποξήλωση ξυλινων κιγκλιδωμάτων

4

m3

2,00

19,95Χ1,00Χ0,10

 

1.5

Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών χωρίς χρήση μηχανικών μέσων, με την διάστρωση των προϊόντων μετά την εκφόρτωση

5

2,00

8,00Χ0,30

 

1.6

Ικριώματα σιδηρά σωληνωτά

6

m2

30,60

7,65Χ4,00

 

1.7

Οπτοπλινθοδομές με διακένους τυποποιημένους οπτοπλίνθους 9x12x19 cm, πάχους 1/2 πλίνθου (δρομικοί τοίχοι)

7

4,50

1,20Χ2,00+0,95Χ2,20

 

1.8

Διάνοιξη οπών, φωλεών, ή ανοιγμάτων σε πλινθοδομές, για ανοίγματα επιφανείας άνω των 2,00 m² και έως 2,50 m²

8

τεμ

1,00

0,95Χ2,00=1ΤΕΜ

 

1.9

Επιχρίσματα τριπτά - τριβιδιστά με μαρμαροκονίαμα

9

19,20

6,10Χ3,15

 

1.10

Επιχρίσματα τριπτά - τριβιδιστά με τσιμεντοκονίαμα (εξωστης)

10

m2

21,75

(7,65+12,10)Χ1,10

 

1.11

Στεγανωτικές επιστρώσεις με τσιμεντοειδή υλικά

11

kg

58,00

19,20 m2 Χ 3kg/m2

 

1.12

Γυψοσανίδες κοινές, επίπεδες, πάχους 15 mm

12

1,00

0,90-(3,15-2,20)

 

1.13

Μεταλλικός σκελετός τοιχοπετάσματος

13

kg

3,00

1,00 m2 X 3,00 kg/m2

 

 

2 ΕΡΜΑΡΙΑ-ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ-ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

 

 

 

 

 

2.1

Ράφια ή χωρίσματα πάχους 18 mm από MDF

14

6,15

0,60x3,00+(3,33+2,1)x0,8

 

2.2

Υαλoστάσια ξύλινα συνήθη, περιστρεφόμενα περί οριζόντιο ή κατακόρυφο άξονα, μονόφυλλα ή πολύφυλλα, με κάσσα 9x9 cm

15

2,00

 

 

2.3

Παράθυρα και εξωστόθυρες γαλλικού τύπου

16

1,20

 

 

2.4

Διπλοί θερμομονωτικοί - ηχομονωτικοί - ανακλαστικοί υαλοπίνακες, συνολικού πάχους 18 mm, (κρύσταλλο 5 mm, κενό 8 mm, κρύσταλλο 5 mm)

17

5,75

 1,2X1,35X2+1,1X1,35+1,2X0,85

 

2.5

 Επισκευή Εξώφυλλων  γαλλικού τύπου

18

τεμ

4,00

4,00

 

2.6

Κιγκλιδώματα εξωστών

19

m

19,95

12,10+7,85

 

2.7

Χειρολισθήρας καμπύλος διατομής 9x9 cm Από ξυλεία τύπου Σουηδίας

20

m

3,30

3,30

 

 

3 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΡΜΑΡΙΚΑ

 

 

 

 

 

3.1

Επιστρώσεις δαπέδων με κεραμικά πλακίδια GROUP 4, διαστάσεων 30x30 cm

21

13,90

1,25X1,80+1,20X0,95
+1,80X1,70+1,60X2,52+2,18X1,55

 

3.2

Επενδύσεις τοίχων με κεραμικά πλακίδια GROUP 1, διαστάσεων 30x30 cm

22

18,40

(2,2+1,8+1,25+0,95+1,2+0,6+0,35)X2,2

 

3.3

Επιστρώσεις με χονδρόπλακες ακανόνιστες

23

m2

3,30

1,00X3,30

 

3.4

Εγκατάσταση λεκάνης αποχωρητηρίου

24

τεμ

2,00

2,00

 

3.5

Εγκατάσταση νιπτήρα πορσελάνης πλήρους με βαλβίδα χρωμέ

25

τεμ

2,00

2,00

 

3.6

Αναμικτήρας (μπαταρία) θερμού - ψυχρού ύδατος, ορειχάλκινος, επιχρωμιωμένος τοποθετημένος σε νιπτήρα - Διαμέτρου 1/2 ins

26

τεμ

2,00

2,00

 

3.7

Εταζέρα νιπτήρα πλήρης πορσελάνης - μήκους 0,60 cm

27

τεμ

2,00

2,00

 

3.8

Χαρτοθήκη πλήρης επιχρωμιωμένη διαστάσεων 15 Χ 15 cm

28

τεμ

2,00

2,00

 

3.9

Καθρέπτης τοίχου 4mm

29

τεμ

2,00

2,00

 

3.10

Σιφώνι πλαστικό δαπέδου με εσχάρα   διαμέτρου Φ 100 mm

30

τεμ

2,00

2,00

 

3.11

Πλαστικός σωλήνας αποχετεύσεως από σκληρό P.V.C. Πίεσης 6 atm διαμέτρου Φ 100 mm

31

m

5,00

5,00

 

3.12

Πλαστική υδρορροή από P.V.C. ορθογωνικής διατομής 73 x 100 mm

32

m

14,00

7,00+7,00

 

3.13

Ντουζιέρα απο πορσελανη

33

τεμ

1,00

1,00

 

3.14

Υδροροή απο γαλβανισμένη λαμαρίνα ανοικτή ορθογωνική

34

m

12,70

10,00

 

3.15

Μπαλκονοποδιές από μάρμαρο πάχους 3 cm

35

mm

19,95

12,10+7,85

 

 

4. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 

 

 

 

 

4.1

Χρώματισμοί εξωτερικών επιφανειών με χρήση χρωμάτων, ακρυλικής ή στυρενιο-ακριλικής βάσεως.

36

m2

133,00

Α ΟΡΟΦΟΣ: (7,65+7,65+12,70)*3-22,20-14,85=46,95  ΙΣΟΓΕΙΟ:(7,65+7,65+12,70)*3,70-17,23=86,37   συνολο=133,32

 

4.2

Απόξεση και βερνίκωμα ξυλίνων δαπέδων

37

m2

36,85

5,6Χ2,67+3,81Χ3,65+3,4Χ2,35

 

4.3

Βερνικοχρωματισμοί ξυλίνων επιφανειών με ελαιόχρωμα αλκυδικής ή τροποποιημένης πολυουρεθανικής ρητίνης, βάσεως νερού η διαλύτου

38

m2

92,10

κάγκελα: (12,10+7,65+1,10+1,05)*1*1  παράθυρα α οροφου : {(1,15*1,45*3)+(1,05*0,95)}*3,70 [πόρτες α οροφου (1,15*2,15)*2*3 Εισοδοι: (1*2,30+1,25*2,40)*3 κουφώματα ισογείου: (1,20*135*2,00+1,10*1,35+1,20*0,85)*3  ΣΥΝΟΛΟ 92,07

 

4.4

Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών επιχρισμάτων με χρήση πλαστικών ακρυλικών χρωμάτων, ακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσεως

39

277,00

277,00

 

 

5. ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ - ΟΠΛΙΣΜΟΙ

 

 

 

 

 

5.1

Σκυροδέματα μικρών έργων για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20

40

m3

1,00

0,30 X 3,30

 

5.2

Προσαύξηση τιμής σκυροδέματος οποιασδήποτε κατηγορίας, όταν το σύνολο της χρησιμοποιούμενης ποσότητας δεν υπερβαίνει τα 30,00 m3 , Για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20

41

m3

1,00

0,30 X 3,30

 

5.3

Ξυλότυποι συνήθων χυτών κατασκευών

42

m2

1,00

0,30 x 3,30

 

5.4

Δομικά πλέγματα B500C (S500s)

43

kg

22,00

0,617X3,30X10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΕΡΓΟ : Επισκευή και Διαρύθμιση  Δημοτικού κτιρίου στην τκ Αγίου Πέτρου

 

 

 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

         

 

 

 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  € :

21.150,16

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Α.Τ.

M.M.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ (€)

ΔΑΠΑΝΗ €

 

ΜΕΡΙΚΗ

ΟΛΙΚΗ

 

1 ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ-ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ -ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ-ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

1.1

Καθαίρεση επιχρισμάτων

1

19,20

5,60

107,52

 

1.2

Αποξήλωση ξυλίνων ή σιδηρών κουφωμάτων

2

1,00

16,80

16,80

 

1.3

Καθαίρεση πλακοστρώσεων δαπέδων παντός τύπου και οιουδήποτε πάχους, χωρίς να καταβάλλεται προσοχή για την εξαγωγή ακεραίων πλακών

3

8,00

7,90

63,20

 

1.4

Αποξήλωση ξυλινων κιγκλιδωμάτων

4

m3

2,00

56,00

112,00

 

1.5

Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών χωρίς χρήση μηχανικών μέσων, με την διάστρωση των προϊόντων μετά την εκφόρτωση

5

2,00

6,70

13,40

 

1.6

Ικριώματα σιδηρά σωληνωτά

6

m2

30,60

5,60

171,36

 

1.7

Οπτοπλινθοδομές με διακένους τυποποιημένους οπτοπλίνθους 9x12x19 cm, πάχους 1/2 πλίνθου (δρομικοί τοίχοι)

7

4,50

22,50

101,25

 

1.8

Διάνοιξη οπών, φωλεών, ή ανοιγμάτων σε πλινθοδομές, για ανοίγματα επιφανείας άνω των 2,00 m² και έως 2,50 m²

8

τεμ

1,00

39,00

39,00

 

1.9

Επιχρίσματα τριπτά - τριβιδιστά με μαρμαροκονίαμα

9

19,20

11,20

215,04

 

1.10

Επιχρίσματα τριπτά - τριβιδιστά με τσιμεντοκονίαμα (εξωστης)

10

m2

21,75

13,50

293,63

 

1.11

Στεγανωτικές επιστρώσεις με τσιμεντοειδή υλικά

11

kg

58,00

5,60

324,80

 

1.12

Γυψοσανίδες κοινές, επίπεδες, πάχους 15 mm

12

1,00

13,50

13,50

 

1.13

Μεταλλικός σκελετός τοιχοπετάσματος

13

kg

3,00

2,80

8,40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 ΕΡΜΑΡΙΑ-ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ-ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

 

 

 

 

 

 

2.1

Ράφια ή χωρίσματα πάχους 18 mm από MDF

14

6,15

45,00

276,75

 

2.2

Υαλoστάσια ξύλινα συνήθη, περιστρεφόμενα περί οριζόντιο ή κατακόρυφο άξονα, μονόφυλλα ή πολύφυλλα, με κάσσα 9x9 cm

15

2,00

123,00

246,00

 

2.3

Παράθυρα και εξωστόθυρες γαλλικού τύπου

16

1,20

225,00

270,00

 

2.4

Διπλοί θερμομονωτικοί - ηχομονωτικοί - ανακλαστικοί υαλοπίνακες, συνολικού πάχους 18 mm, (κρύσταλλο 5 mm, κενό 8 mm, κρύσταλλο 5 mm)

17

5,75

50,00

287,50

 

2.5

 Επισκευή Εξώφυλλων  γαλλικού τύπου

18

τεμ

4,00

50,00

200,00

 

2.6

Κιγκλιδώματα εξωστών

19

m

19,95

50,50

1.007,48

 

2.7

Χειρολισθήρας καμπύλος διατομής 9x9 cm Από ξυλεία τύπου Σουηδίας

20

m

3,30

39,00

128,70

 

 

3 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ-ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΡΜΑΡΙΚΑ

 

 

 

 

 

 

3.1

Επιστρώσεις δαπέδων με κεραμικά πλακίδια GROUP 4, διαστάσεων 30x30 cm

21

13,90

33,50

465,69

 

3.2

Επενδύσεις τοίχων με κεραμικά πλακίδια GROUP 1, διαστάσεων 30x30 cm

22

18,40

36,00

662,40

 

3.3

Επιστρώσεις με χονδρόπλακες ακανόνιστες

23

m2

3,30

22,50

74,25

 

3.4

Εγκατάσταση λεκάνης αποχωρητηρίου

24

τεμ

2,00

200,00

400,00

 

3.5

Εγκατάσταση νιπτήρα πορσελάνης πλήρους με βαλβίδα χρωμέ

25

τεμ

2,00

110,00

220,00

 

3.6

Αναμικτήρας (μπαταρία) θερμού - ψυχρού ύδατος, ορειχάλκινος, επιχρωμιωμένος τοποθετημένος σε νιπτήρα - Διαμέτρου 1/2 ins

26

τεμ

2,00

61,00

122,00

 

3.7

Εταζέρα νιπτήρα πλήρης πορσελάνης - μήκους 0,60 cm

27

τεμ

2,00

21,22

42,44

 

3.8

Χαρτοθήκη πλήρης επιχρωμιωμένη διαστάσεων 15 Χ 15 cm

28

τεμ

2,00

17,27

34,54

 

3.9

Καθρέπτης τοίχου 4mm

29

τεμ

2,00

20,00

40,00

 

3.10

Σιφώνι πλαστικό δαπέδου με εσχάρα   διαμέτρου Φ 100 mm

30

τεμ

2,00

60,00

120,00

 

3.11

Πλαστικός σωλήνας αποχετεύσεως από σκληρό P.V.C. Πίεσης 6 atm διαμέτρου Φ 100 mm

31

m

5,00

27,00

135,00

 

3.12

Πλαστική υδρορροή από P.V.C. ορθογωνικής διατομής 73 x 100 mm

32

m

14,00

11,00

154,00

 

3.13

Ντουζιέρα απο πορσελανη

33

τεμ

1,00

170,00

170,00

 

3.14

Υδροροή απο γαλβανισμένη λαμαρίνα ανοικτή ορθογωνική

34

m

12,70

17,80

226,06

 

3.15

Μπαλκονοποδιές από μάρμαρο πάχους 3 cm

35

mm

19,95

33,50

668,33

 

 

4. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 

 

 

 

 

 

4.1

Χρώματισμοί εξωτερικών επιφανειών με χρήση χρωμάτων, ακρυλικής ή στυρενιο-ακριλικής βάσεως.

36

m2

133,00

10,10

1.343,30

 

4.2

Απόξεση και βερνίκωμα ξυλίνων δαπέδων

37

m2

36,85

7,30

269,01

 

4.3

Βερνικοχρωματισμοί ξυλίνων επιφανειών με ελαιόχρωμα αλκυδικής ή τροποποιημένης πολυουρεθανικής ρητίνης, βάσεως νερού η διαλύτου

38

m2

92,10

10,70

985,47

 

4.4

Χρωματισμοί εσωτερικών επιφανειών επιχρισμάτων με χρήση πλαστικών ακρυλικών χρωμάτων, ακρυλικής ή πολυβινυλικής βάσεως

39

277,00

9,00

2.493,00

 

 

5. ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ - ΟΠΛΙΣΜΟΙ

 

 

 

 

 

 

5.1

Σκυροδέματα μικρών έργων για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20

40

m3

1,00

95,00

95,00

 

5.2

Προσαύξηση τιμής σκυροδέματος οποιασδήποτε κατηγορίας, όταν το σύνολο της χρησιμοποιούμενης ποσότητας δεν υπερβαίνει τα 30,00 m3 , Για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20

41

m3

1,00

16,80

16,80

 

5.3

Ξυλότυποι συνήθων χυτών κατασκευών

42

m2

1,00

15,70

15,70

 

5.4

Δομικά πλέγματα B500C (S500s)

43

kg

22,00

1,01

22,22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΟΛΟ

 

12.671,52

 

 

 

 

ΦΠΑ  24%

 

3.041,16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  €

 

15.712,68

 

 

 

 

                

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio