Επέκταση του Δημαρχείου,ένταση και black out στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σάβ, 23/03/2019 - 12:27
Image

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ένταση ,διαξιφισμούς κι διακοπή λόγω black out! Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε για συζήτηση το 1ο θέμα που αφορούσε που αφορούσα την αγορά οικοπέδων δίπλα από το δημαρχείο για την επέκτασή του με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Οι διαξιφισμοί ήταν έντονοι με την δημοτική αρχή να κατηγορεί την μείζονα αντιπολίτευση πως θα χαθεί μια σημαντική χρηματοδότηση και θα το «κουβαλάει»  στην πλάτη της.

Όσο πέρναγε η ώρα τα πνεύματα οξύνονταν μέχρι που ήρθε το black out και το συμβούλιο διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα στις 14:00

Σχόλια επισκεπτών

Dimitri.. αγορασμένο οικόπεδο υπήρχε.... απολύτως κατάλληλο για δημαρχείο. Τώρα που έγινε η λαϊκή δεν χωράει να περάσει ούτε ένα αυτοκινητο τις ώρες που λειτουργεί . Φαντάζεσαι να ήταν δημαρχείο? Παρκινγκ δεν υπήρχε και το έφτιαξε ο Μαντάς. Δυστυχώς, καποιους αστρινους, όχι όλους, σας ενδιαφέρει Όχι να φτιαχτεί δημαρχείο αλλά σε ποιο οικόπεδο θα φτιαχτεί. Τόσα χρόνια αυτά κάνατε.. γι'αυτό δεν έχετε δημαρχείο.. Και τώρα που βρέθηκε δήμαρχος να το κάνει, ψάχνετε που θα κάνετε το μαγαζάκι σας.. Όπως Στρατή.....

Στο συγκεκριμενο οικοπεδο υπηρχαν μια σειρα προβληματων ως προς την ανοικοδομηση δημαρχειου.. Μπραβο στον Μαντα που δεν χαθηκε αλλο ενα δημοτικο ακινητο και το εκμεταλλευτηκε προς ωφελος των πολιτων..

Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι ειχαμε μεινει πισω.. Εγιναν πραγματα που ο Μαντας εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης..Πολεοδομικος σχεδιασμος_λιμανι π.Αστρους_υδρευσεις μεγαλων Δ.κοινοτητων_Βιολογικοι_Ενταξη του Δημου στο πολυ μεγαλο project του Parnon trail σε συνεργασια με περιφερεια..Και αλλα πολλα!
Χρειαζομαστε ενα υπερσυγχρονο δημαρχειο που θα στεγασει ολες τις υπηρεσιες του δημου..Που θα ειναι εξυπηρετικο για τους πολιτες και τους επισκεπτες..Ενα ομορφο συγχρονο κτιριο κρατωντας το γραφικο χαρακτηρα της περιοχης μας.
Και που βεβαια θα κοσμει το κεντρο της εδρας του δημου ..

Λαϊκή - Δημαρχείο , παλιό εργοστάσιο ανακαινισμένο , υπάρχουσα πλατεία , πνευματικό κέντρο , αγροκήπιο , πάρκο , χώρος εθνοσυνέλευσης , σκεφτείτε όλο αυτό το χώρο με μια ανάπλαση πόσο λειτουργικά και όμορφα θα αναδεικνυόταν . Τώρα τι έγινε , ένα εκατομμύριο ευρώ για δυο ώρες δουλειά την εβδομάδα . Τα σχόλια περισσεύουν . Σκεπτικό - λογική - υπάρχει ; Οι ιθύνοντες δεν έβλεπαν τίποτα ;

Προς τους εγκληματίες..............
Καμία δικαιολογία,κανένα ευχολόγιο να κάναμε αλλού το Δημαρχείο,τίποτα μα τίποτα δε θέλουμε να ακούσουμε.
Ψηφίστε υπέρ του τόπου σας γιατί η οργή είναι ήδη μεγάλη

Ελα ρε γελοιε σταματα με τους εγκληματιες και την οργη του κοσμου.εχεις παρει αμπαριζα και γραφεις ολη την ωρα τα ιδια πραγματα σε διαφορετικες αναρτησεις.αλλα τοσο μυαλο εχεις κι εσυ οσο κι αυτοι που σε βαζουν να γραφεις

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΆ;;;;ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;;;ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ!!!ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΟΙΚΌΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!

Καλά δεν παίζεστε...τοση αντίδραση για ένα έργο που το χρηματοδοτεί το κράτος?...που να τα εδινε κι ο δημος δλδ...εχω ερθει νύφη στο Αστρος... αμα ειχαμε θάλασσα στα Τρίκαλα δεν θα ξαναπάταγα με τοση αγρίμια....κρίμα

Επέκταση Δημαρχείου και παρεπόμενα.
1. Οικόπεδο υπήρχε αγορασμένο και οριοθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό.
2. Κατά δήλωση του πρώην δημάρχου Ευστρ. Δαλιάνη, κανείς δεν είχε το δικαίωμα με οποιονδήποτε τρόπο ν αλλάξει το σκοπό της αγοράς και να το μετατρέψει σε κάτι άλλο.
3. Τα χρήματα που διατίθενται έχουν σκοπό την επέκταση του υφισταμένου δημαρχείου εφ όσον υπάρχει χώρος κι όχι την αγορά οικοπέδων για την επέκταση.
4. Όταν τα προτεινόμενα για αγορά οικόπεδα θεωρούνται μοναδικά, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης ή μειοδοσίας στο τίμημα. Που σημαίνει πως ο πωλητής “τόσα θέλω, τόσα θα μου δώσεις “.
5. Μην ξεχνάμε και το αλήστου μνήμης ποδηλατοδρόμιου στο δρόμο προς το Παράλιο. Τώρα που βρήκαμε λεφτα, ας ρίξουμε και μια ποδηλατοδρομία. Και ύστερα ξηλώθηκε. Αλήθεια δε μάθαμε ποτέ αν έγινα κάποιες ενέργειες για τη βλάβη που υπέστη μ αυτό ο δήμος και το δημόσιο γενικότερα.
6. Κάποιες παρόμοιες αγορές ,όπως ερειπωμένων ελαιοτριβείων για δημιουργία μουσείων κλπ. φοβίζουν. Και παρεμπιπτόντως. Όταν ένα ιδιωτικό κτίσμα είναι ετοιμόρροπο κι εγκυμονεί κινδύνους στην δημόσια ασφάλεια και υγεία, με συνοπτικές διαδικασίες κατεδαφίζεται και σε περίπτωση άρνησης του ιδιοκτήτη, του πηγαίνει το μπουγιουρντί αρμοδίως.
7. Στην επανάληψη της διακοπείσας από το μπλακ άουτ της ΔΕΗ στις 22/3/19 τι έγινε ; Τα αποτελέσματα και οι παρουσίες ενθεν κακείθεν των συμβούλων παρακαλώ ; Γιατί κάποιοι που έδοξαν δόξαν Γκέμπελς βιάστηκαν να κατηγορήσουν την αντιπολίτευση και ειδικά την μείζονα και προσωπικά τον επικεφαλή της για….. σαμποτάρισμα του μεγαλόπνοου αυτού έργου.
8. Παιδιά σοβαρευτείτε. Μεγάλοι άνθρωποι είσαστε. Σας πήραμε χαμπάρι. Μην εχει εφαρμογή επάνω σας “το γαρ πολύ της θλίψεως…..”;;;
9. Θα ήταν όλως εξαιρετικά ενδιαφέρον να μάθουμε και την θέση-άποψη για όλο το θέμα, της ανισταμένης

Αλυκή, είσαι αγράμματος δικηγόρος, η πονεμενος υποψήφιος του καμπύλη? Η και τα δύο μαζί? Οι ανακρίβειες που γράφεις είναι μοναδικές, πιο μοναδικές από τα οικόπεδα. Αν τα γραφεις επίτηδες τότε γεια σου . Αν τα πιστεύεις, τότε πάλι γεια σου..

Δεν ηταν ποδηλατοδρόμιο,ουτε ποδηλατοδρομία, ποδηλατόδρομος θα γινόταν όπως αυτούς που έχουν σε όλη την Ευρώπη Το δε ξήλωμα της πρέπει να ηταν και το μοναδικό έργο του Χαλβά

Αερογεφυρες και γυαλινες μαλιστα εχουν υποσχεθει τα 2 τεχνικα γραφεια που εχουν ασχοληθει με το εργο .Να δω αερογεφυρα στην πλατεια του Αστρους θα απαιτησω και στο χωριο μου .Να ξηγιωμαστε.250χιλ ευρω ο κσλατραβας και ο αγιοστρατιτης του δημου

Απορώ πως κυκλοφορούν ο καμπύλης και οι δικοί του στο Άστρος. Αύριο στην παρέλαση θα κάνουν τον κινέζο και θα σφίγγουν χέρια υποψηφίων ψηφοφόρων.. τι θα λενε αραγε? Ότι θέλουν το καλό του Άστρους? Ντροπή δεν υπάρχει καθόλου?

Θα κλεισετε και αλλη μπαρδουκα... Ρεμα να εξαγορασετεκανα μεγαλοπαραγοντα οπως μεχρι σημερα. Δεν εχετε αφησει ρεμα για ρεμα ανοικτο. Και μετα θα σας φταιει καποια Δουρου.... Στο μελλον Σαμαρο βενζελοι....

Άστο φίλε με την μπαρδουκα.. δε σας σώζει τίποτα!! Αυτός ο Μαντάς το είπε και θα το φτιάξει.. εσείς τρέξτε να κρυφτείτε.. με αυτά που κάνει ο καμπύλης βλέπω να πάρει λιγότερους κι από το χαλβά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι σ΄αυτή η "γούβα" δεν γίνεται τίποτα, αφού κάθε φορά που πάει να γίνει κάτι μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "ο φούρνος του Χότζα".
Γι αυτό και ενώ όλες οι κοινωνίες και οι Δήμοι πάνε μπροστά και χτίζουν το μέλλον τους εμείς συνεχίζουμε σε πραγματικότητα Μεσαίωνα.
Το όποιο έργο δεν ανήκει κύριοι ούτε σε δημοτικές αρχές ούτε σε αντιπολιτεύσεις, στους πολίτες ανήκει και για τους πολίτες γίνεται.

Ποιος είναι αυτός που λυσσαλέα κόπτεται και ράπτεται για το κοινό καλό ; Ποιος είναι αυτός που αγωνιά για την προκοπή του τόπου ; Ποιος είναι αυτός που ξενυχτά για να ενημερώνει τους πολίτες για το καλό τους ; Ποιος είναι αυτός που τόσα χρόνια ήταν άφαντος και έμεινε πίσω η ενημέρωση ; Ευτυχώς που εμφανίσθηκε ο σωτήρας για το καλό μας , και φαίνεται να είναι αγνός και να παλεύει για το καλό του τόπου ανιδιοτελώς . Λέτε ; Ίσως; ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ !!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio