Έκοψε την πίτα της η παράταξή της μείζονος αντιπολίτευσης

Τετ, 07/02/2018 - 03:31
Image
Image
Image
Image

Γιώργος Καμπύλης: «η συνεισφορά όλων μας είναι απαραίτητη για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμους μας»

     Εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η παράταξή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Δαλιάνης, Σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας παρουσία τριών ιερέων και την ανταλλαγή ευχών ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καμπύλης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους. Μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

       «Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το πώς και πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές εμείς ξεκινάμε τις διαδικασίες για την οργάνωση μιας παράταξης που θα διεκδικήσει την Δημοτική Αρχή. Η παράταξη αυτή θα είναι ανοιχτή να υποδεχθεί όλους εκείνους οι οποίοι με την συμμετοχή τους στα κοινά θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας. Όλους εκείνους που προτάσσουν το κοινό συμφέρον έναντι του ατομικού. Πέρα και έξω από παρατάξεις και κόμματα. Η συστηματική δουλειά και η συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη για να αλλάξουμε την εικόνα της περιοχής μας.

       Οι αποφάσεις πρέπει να είναι συλλογικές με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα προσωπικά συμφέροντα των διοικούντων. Ως δημότες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας πληρώνουμε ακριβά αυτές τις προτεραιότητες, τις επιπόλαιες επιλογές και τους λάθος χειρισμούς. Ο Δήμος μας από τον Ιούλιο δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις πληρώνει το πρόστιμο για το έργο του λιμανιού.     

        Πιστεύουμε λοιπόν πως ο Δήμος μας μπορεί να διοικηθεί με διαφάνεια, καθαρές διαδικασίες και όχι με κουτοπονηριές. Ξεκινάμε λοιπόν με στόχο τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο να είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή.»

 

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio