Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση λογιστικής εξυπηρέτησης στη ΔΗΚΕΔΗΒΚ

Mon, 31/12/2018 - 11:16

Το Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας», ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., προτίθεται να αναθέσει σε λογιστή ή λογιστικό γραφείο, την εκτέλεση εργασίας με αντικείμενο την παροχή λογιστικών υπηρεσιών, για ένα έτος.

Βασικές προϋποθέσεις για την παραπάνω ανάθεση είναι ο υποψήφιος:

  • Να είναι απόφοιτος οικονομικών επιστημών Π.Ε.Να είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού σχετικό με την επιστήμη της χρηματοοικονομικής.
  • Να είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2.
  • Να έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα (οικονομικά – προσωπικού, κ.λ.π.), που άπτονται σε Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δήμου, με θέματα σχετικά με το αντικείμενο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., τουλάχιστον 36 μήνες.
  • Να διατηρεί την επιχείρησή του ή παράρτημά της, στην έδρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο Άστρος.
  • Να παρέχει προσωπική καθημερινή παρουσία στη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ., τουλάχιστον 5 ώρες.

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη, θα γίνει αφού συνεκτιμηθούν, εκτός της οικονομικής προσφοράς και τα λοιπά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ικανότητα και την εμπειρία του (λογιστής Α τάξης, εμπειρία σε Δημοτικές Κοινωφελής Επιχειρήσεις και Ν.Π.Ι.Δ., κ.λ.π.).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν σχετική Υ.Δ., στην οποία να βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός από τη δυνατότητα συμμετοχής στις δημόσιες συμβάσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 74 του Ν. 4412/2016, και να καταθέσουν κλειστές οικονομικές προσφορές που θα τις υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, για τη Δημοτική
Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, Τ.Κ. 22001, Άστρος, υπόψη κας. Κούβαλη Γεωργίας (τηλ. επικοινωνίας: 2755023821).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις Υ.Δ. τους και τις προσφορές τους, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία, από τις 31/12/2018 ημέρα Δευτέρα μέχρι και τις 4/1/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00.

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 31/12/2018 - 15:54 Permalink

Γιατι δε λενε οτι ειναο φωτογραφική η προκηρυξη?τι αλλο θα ζητησουν ως προαπαιτουμενο?οι λοιποι υπαλληλοι ειναι ολοι του mit...

Submitted by Παραμ-Παραμ on Tue, 01/01/2019 - 11:32 Permalink

Ανώνυμα πολλά μπορούμε να λέμε και να κατηγορούμε. Μακάρι όλες οι ''φωτογραφικές'' θέσεις να προορίζονταν για ανθρώπους με τα μισά προσόντα από αυτά που ζητάει η προκήρυξη. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά και έτσι να είναι ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να δουλέψει σε πολυεθνική με τόσα προσόντα. Αφήστε λοιπόν όλοι εσείς που θέλετε να εντυπωσιάσετε με τα σχόλιά σας τις μεγάλες κουβέντες, διότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε βολευτεί και εσείς και τα παιδιά σας σε θεσούλες δημοσίου με μοναδικό προσόν το απολυτήριο λυκείου! Καλή χρονιά σε όλους!

Submitted by Anonymous on Tue, 01/01/2019 - 11:55 Permalink

Αυτοί είμαστε κύριοι... Να ψοφίσει η κατσίκα του γειτονα και τιποτα αλλο.
Χρόνια πολλά για τους σωστούς και καμια ευχή για τους ρουφιανους

Submitted by Anonymous on Sun, 06/01/2019 - 10:49 Permalink

Ευτυχως που υπαρχουν υπαλληλοι με πλαστο πτυχίο που θα παρουν ομως γνήσια σύνταξη και ειδικοι συμβουλοι που μονιμοποιηθηκαν κατοπιν δικαστικης προσφυγης.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio