Εκδήλωση στην Μελιγού για την Β' Εθνοσυνέλευση (pics,vid)

Thu, 12/04/2018 - 22:11

Για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Η Μελιγού στην Β' Εθνοσυνέλευση", από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς και με την συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, από τον εφημέριο του χωριού, ο οποίος συγκίνησε με την αναφορά του στον πιλότο του Μirage που σκοτώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη από τον Αντιδήμαρχο κ. Ι. Χονδρολέο, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μελιγούς Ν. Ράλλιο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς κ. Κ. Καμπύλη, τον εκπρόσωπο του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς κ. Π. Καμπύλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ορεινής Μελιγούς κ. Ι. Κούρο.

 Στην συνέχεια, η υπεύθυνη της παρουσίασης κ. Κατερίνα Αδάμη έκανε αναφορά, στην στρατοπέδευση των οπλαρχηγών, ανάμεσα στους οποίους και ο Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στην Μελιγού κατά την διάρκεια των γεγονότων της Β' Εθνοσυνέλευσης του Άστρους.

Έπειτα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν όλοι οι παρόντες μαζί στραμμένοι στην προτομή του  Ήρωα του 1821

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio