Δυσκολίες σε Άγιο Πέτρο, Σίταινα και Χάραδρο

Σάβ, 23/12/2017 - 16:04
Image

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κύριος Βαγγέλης Γιαννακούρας μέσω των social media έκανε τις εξής δηλώσεις Στο κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου- ΠΕ Αρκαδίας. Εδώ που γίνεται ο συντονισμός για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, εδώ που βρίσκονται τα μηχανήματα και γίνονται οι απαραίτητες επισκευές μετά τον εκχιονισμό, εδώ που είναι οι αποθήκες αλατιού, πολύτιμο υλικό για να μην παγώσει το χιόνι.

Και σήμερα, Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, συνεχίζεται η προσπάθεια για τον αποχιονισμό όλων των δρόμων και μηχανήματα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας. Μηχάνημα έχει πάει προς τα Βούρβουρα, όπου υπάρχει και πρόβλημα με το ρεύμα, προς την Κυνουρία (Άγιος Πέτρος, Σίταινα, Χάραδρος), προς το Βαλτέτσι, ενώ αργά σήμερα ή αύριο το πρωί θα έχει ανοίξει και ο δρόμος από το Πάος προς την Κοντοβάζαινα, που ενημερωθήκαμε πως υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης μηχάνημα πηγαίνει και προς Μαυρίκι, όπου ενημερώθηκαμε πως υπάρχει πρόβλημα, αργά το βράδυ της Παρασκευής αλλά δεν ήταν εφικτό το μηχάνημα που εστάλη να λύσει το πρόβλημα.

Έτσι σήμερα στείλαμε γκρέιντερ να διώξει όλο το χιόνι, από τα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα. Είμαστε σε ετοιμότητα και η επιθυμία μας είναι να λύσουμε κάθε πρόβλημα, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες που θα έρθουν στον τόπο μας, ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι και να ξανάρθουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio