Δύο ανήλικοι κατηγορούνται για κλοπές και διαρρήξεις σε Τρίπολη και Παράλιο Άστρος

Τρί, 16/07/2019 - 18:51
Image

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, στην Τρίπολη και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (15.7.2019) το βράδυ, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπή.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 46χρονος και μία (1) 46χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό την διάπραξη κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω ανήλικοι, την 14/15.7.2019 και κατά τις βραδινές ώρες, διέπραξαν συνολικά δύο (2) κλοπές- διαρρήξεις σε καταστήματα ημεδαπών στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων ημεδαπών στη Τρίπολη και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, αντίστοιχα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοχή των ανηλίκων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, κόσμημα, φακός, καθώς και το χρηματικό ποσό των -216,1- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους κατόχους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο (2) 46χρονοι ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι μαζί με ακόμη μία (1) 35χρονη επίσης γονέα, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio