Δικάστηκε ερήμην ο Δήμος για ανεξόφλητα τιμολόγια των ετών 2013, 2014 και 2015

Τετ, 23/10/2019 - 19:59
Image

Σχετικά με μία δικαστική απόφαση που έλαβαν στον Δήμο ενημέρωσε τους συμβούλους ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Η δικαστική απόφαση 1734/2019 του Ειρηνοδικείου Αθηνών επιδικάζει τον δήμο και καλείται να πληρώσει επτά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών σε εφημερίδα, που δεν έχουν πληρωθεί. Τα τιμολόγια είχαν εκδοθεί το 2013, το 2014 και το 2015.

Όπως ισχυρίστηκε η εταιρία στο Δικαστήριο αυτά τα τιμολόγια είχαν κοπεί επί πιστώσει, δεν πληρώθηκαν από τον δήμο.

Αυτό που ακόμη αναζητούμε είναι για ποιο λόγο δεν όρισε δικηγόρο στην συγκεκριμένη δίκη ο δήμος για να αντικρούσει τα επιχειρήματα της εφημερίδας, είπε ο κ. Καμπύλης.

Ο δήμος δικάστηκε ερήμην και ορίζεται παράβολο 100 ευρώ συν το ποσό των 989,06 ευρώ, χωρίς να έχει δικαίωμα έφεσης και είναι υποχρεωμένος να το πληρώσει.

Σχόλια επισκεπτών

Έχουν το θράσος ορισμένοι να μιλάνε ακόμα για την εποχή που καταδίκασε ξεκάθαρα ο λαός της βόρειας Κυνουρίας και να επαίρονται για την καταστροφή που προκάλεσαν. Επιτέλους να σταθούμε όλοι δίπλα στους ανθρώπους που ανέλαβαν την ευθύνη να στήσουν ξανά τον δήμο στο ύψος της αξιοπιστίας και του σεβασμού στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα. Να αφήσουμε πίσω αυτό το κακό παρελθόν που μας προσβάλλει, μας πληγώνει και μας στοιχίζει,! Οι κυνουριεις δεν είμασταν ποτέ ούτε αεριτζήδες ούτε μπαταχταηδες ούτε ψευτολογοι. Δεν μας άξιζε αυτό που ζήσαμε και δεν πρέπει να ξανασυμβεί! Ποτέ!

Να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους. Αρκεί αυτοί να μην είναι πονηροί και λίγοι. Εμένα μου είπαν ότι τα 980 ευρώ αφορουν υποχρεωτικες δημοσιευσεις Και ότι δεν πληρώθηκαν από υπηρεσιακό λάθος. Το πρόστιμο είναι εκατό ευρώ. Δεν είναι εκδικητική μικροτητα να ρωτάει στο συμβούλιο τον Πρωιν δήμαρχο για αυτή την υπόθεση; Για εκατό ευρώ; Ας σοβαρευτεί ο καμπυλης και αν μπορεί ας κοιτάξει να μη χάσει τα έργα του Μαντά και να σταθούμε δίπλα τους. Έτσι όμως το μόνο που κάνουν είναι να δείχνουν ποσο λίγοι είναι.. Ας το κάνουν μόνοι τους αυτό. Λες και δεν τους ξέραμε. Τους ψηφήσαμε μήπως και αλλάξουν. Αλλά μπα. Τα ίδια που έκαναν και στο Στρατη άρχισαν..

Ρε Υψηλάντη θα μας τρελάνεις?Από ποτέ οι κυνουριεις δε είμαστε αεριτζιδες και μπαταχτσηδες?κοίτα γύρω σου τι γίνεται.ακόμα και άνθρωποι που μας ζήτησαν την ψήφο έχουν καραμπινιασει κόσμο και κοσμακι.εκτος και αν είσαι κυνουριατης απτό τσικάγο και δεν ξέρεις για τα μπαμ-μπουμ γιατί ζεις μακριά οπότε πάω πάσο..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio