Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην επαρχιακή οδό Βουρβούρων - Αγίου Πέτρου (pics)

Παρ, 01/03/2019 - 19:41
Image

Τη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της επαρχιακής οδού Βουρβούρων-Αγίου Πέτρου σε σημείο εντός των ορίων του οικισμού Βούρβουρα της ΔΕ Σκυρίτιδας του Δήμου Τρίπολης, λόγω της ύπαρξης βλαβών (ρηγμάτωσης και καθίζησης)στο οδόστρωμα που προκλήθηκαν μετά την κακοκαιρία στην περιοχή, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει για όλο το πλάτος της οδού και για κίνηση και στα δύο ρεύματα αυτής.

Αναλυτικότερα θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας ως εξής:

-Στα σημεία Α και Β, διακοπή κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα

-Στο σημείο Γ, Δ και Ε διακοπή κυκλοφορίας για τα οχήματα με εξαίρεση τα οχήματα των κατοίκων του οικισμού, ώστε να προσεγγίζουν τις κατοικίες τους και τους χώρους εργασίας τους (αγροτικές αποθήκες, ποιμνιοστάσια κτλ) που βρίσκονται επί της επαρχιακής οδού και σε κάθετες σε αυτή δημοτικές οδούς.

Σημείο Α

Για την εφαρμογή και τήρηση της διακοπής κυκλοφορίας και για την ασφάλεια της κυκλοφορίας να γίνει κατάλληλη σήμανση, η οποία περιγράφεται ως εξής:

-Στα σημεία Α και Β θα γίνει τοποθέτηση πινακίδων Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα τμήματα πινακίδων Κ-20 κίνδυνος λόγω εκτελούμενων εργασιών στην οδό.

Σημείο Β

-Στα σημεία Γ, Δ, Ε να γίνει τοποθέτηση πινακίδων Ρ-7 απαγορεύεται η είσοδος σε όλα τα οχήματα, με προσθήκη επεξηγηματικής εγγραφής «Εξαιρουμένων των οχημάτων κατοίκων του οικισμού» μέσα σε μεταλλικό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κάτω από την πινακίδα.

Σημείο Γ

-Στα σημεία Α1, Δ2 δηλαδή στις δημοτικές οδούς που τέμνονται με την επαρχιακή οδό θα γίνει τοποθέτηση πινακίδων Ρ-27 απαγόρευση στροφής αριστερά με προσθήκη επεξηγηματικής εγγραφής «Εξαιρούμενων των οχημάτων κατοίκων του οικισμού» μέσα σε μεταλλικό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κάτω από την πινακίδα.

Σημείο Δ

Οι πινακίδες σήμανσης τοποθετούνται σε επαρκές ύψος, ώστε να γίνονται έγκαιρα αντιληπτές από τους οδηγούς. Το ελάχιστο ύψος του κάτω άκρου της πινακίδας από την επιφάνεια κυκλοφορίας ορίζεται σε 2,30m.

Η συγκεκριμένη διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύει για το χρονικό διάστημα από την ημέρα λήψης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης 26/2/2019 έως και την ημέρα ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών στο τμήμα της οδού και την αποκατάσταση της ασφαλούς βατότητας αυτής από οχήματα.

Σημείο Ε

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων μετά την εφαρμογή των μέτρων διακοπής της κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού, θα γίνεται από τις παρακείμενες οδούς και η υλοποίηση της κατάλληλης σήμανσης μετά από την λήψη απόφασης από το ΔΣ θα γίνει μέριμνα του Τμήματος Συνεργείων του Δήμου.

Η αστυνόμευση για την τήρηση της διακοπής της κυκλοφορίας στις συγκεκριμένες οδούς θα γίνει με ευθύνη του αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης στου οποίου το χώρο ευθύνης υπάγεται η συγκεκριμένη περιοχή για την οποία γίνεται η παρούσα διακοπή κυκλοφορίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio