Δ. Γκαύρος: "Προσεκτικά και με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στον ορεινό όγκο"

Παρ, 22/12/2017 - 20:11
Image

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το astrosnews, με τον Αντιδήμαρχο κ. Γκαύρο (τον βρήκαμε εν ώρα καθήκοντος, αφού επέστρεφε από τον ορεινό όγκο), το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στα ορεινά χωριά από Ορεινή Μελιγού έως Άνω Δολιανά, με τα χωριά του Καστρίου και του Αγίου Πέτρου να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα, καθώς το χιόνι στους δρόμους ξεπέρασε τα 30cm.

Οι υπηρεσίες του Δήμου, σε συνεργασία με τις Τ.Κ. έχουν ανοίξει πλέον τους δρόμους και παράλληλα με την μείωση της έντασης των χιονοπτώσεων οι δρόμοι αυτή τη στιγμή (20.00) είναι ανοιχτοί.


Ο κ. Γκαύρος καλεί τους οδηγούς που κινούνται σε αυτούς τους δρόμους να είναι προσεκτικοί λόγω πάγου, ιδιαίτερα τις μεταμεσονύχτιες έως πρωινές ώρες και απαραίτητα εφοδιασμένοι με αλυσίδες.

Για την καλύτερη και πιο άμεση αντιμετώπιση του πάγου, έχουν εφοδιαστεί όλες οι κοινότητες με αλάτι. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο από Χάραδρο έως Καστάνιτσα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και εκεί οι οδηγοί δεν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio