Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε ξενοδοχείο στο Ξηροπήγαδο (pics)

Σάβ, 29/06/2019 - 21:08
Image
Image
Image
Image
Image

Άγιο είχε οδηγός ΙΧ αυτοκίνητου το απόγευμα του Σαββάτου στο Ξηροπήγαδο στην όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο ΙΧ που ήθελε να στρίψει αριστερά και σταμάτησε απότομα ,δεν γνωρίζουμε αν ήταν νόμιμο, έχασε  τον έλεγχό του και βρέθηκε σε αύλειο χώρο ξενοδοχείου χωρίς να τραυματιστεί ο ίδιος σοβαρά ή κάποιος ένοικος του ξενοδοχείου.

Από την σύγκρουση του οχήματος υπήρχε διαρροή καυσίμων που κατέληγε στην κουζίνα του ξενοδοχείου αναστατώνοντας τους ιδιοκτήτες,ευτυχώς όμως δεν έγινε ανάφλεξη και γλύτωσαν τα χειρότερα.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί δεν ρωτάτε την αστυνομία πως έγινε? Η Οδηγός του προπορευομενου αυτοκινήτου είχε βγάλει φλάς για αριστερά σε σημείο που δεν υπήρχε διπλή γραμμή ! Τέλος η η κυρία έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το εριξε5το αμάξι δεξιά. Πριν γράφετε οτιδήποτε κύριοι ελεγχξε πρώτα.

Πρόσφατα ένας ελεεινός οδηγός προσπέρασε μέσα στον κεντρικό δρόμο του Ξηροπηγαδου 3 αυτοκίνητα στη σειρά περνώντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό για 30" στο αντίθετο ρεύμα. Ένας θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί με πεζό, ποδηλάτη, αγροτικό όχημα κλπ που τυχόν θα περνούσε λόγω κατοικημενης περιοχής. Η μόνη απορία είναι πως δεν συμβαίνουν πιο συχνά τέτοια γεγονότα έτσι όπως οδηγούν όλοι οι εγκληματίες των δρόμων. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio