Ασφαλής και αναβαθμισμένη η παιδική χαρά στη Μελιγού (pics)

Πέμ, 02/11/2017 - 17:14
Image

 

Τα παιδιά στη Μελιγού θα απολαμβάνουν σε λίγο καιρό το παιχνίδι σε μια ασφαλή παιδική χαρά, κατάλληλη για την τρυφερή τους ηλικία.

Όπως είχε δεσμευθεί ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς τον Αύγουστο (δείτε ρεπορτάζ του Arcadia Portal ΕΔΩ), πέντε παιδικές χαρές του Δήμου βρίσκονται στη διαδικασία της αναβάθμισης.

Οι εργασίες διαμόρφωσης της παιδικής χαράς συνεχίζονται, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μετά από τα κάγκελα ασφαλείας που τοποθετήθηκαν, οι εργασίες συνεχίζονται με την φροντίδα των μετάλλων και στη συνέχεια, από όσο μας ενημέρωσαν, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες διαμόρφωσης και στο έδαφος με τοποθέτηση νέου αμμοχάλικου.

Έτσι, ανανεώνεται και γίνεται πιο ασφαλής ένας χώρος που έτσι και αλλιώς προσέφερε ήδη χαρά σε δεκάδες παιδιά.

Απ' όσο μας ενημέρωσαν από τον Δήμο, η διαμόρφωση των παιδικών χαρών θα συνεχιστεί και σε όλη την υπόλοιπη περιοχή. Εξαίρεση αποτελεί η παιδική χαρά του Παραλίου Άστρους η οποία είναι ήδη σχεδόν έτοιμη προς χρήση. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά την παιδική χαρά στο Παράλιο Άστρος, παρ' όλη τη σημαντική αισθητική αλλαγή και τη διαμόρφωση βάσει των κατάλληλων προδιαγραφών, έχουν εκφραστεί παράπονα από γονείς για την επικινδυνότητα των κατασκευών από τσιμέντο.

mel

mel

1

paralio_astros

paralio_astros1

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio