Αρμοδιότητες στους Προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Πέτρου, Καστρίου και Καστάνιτσας

Τρί, 05/11/2019 - 11:19
Image

Με την υπ' αριθμ. 328/2019 απόφαση Δημάρχου, εξουσιοδοτήθηκαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγίου Πέτρου, Καστρίου και Καστάνιτσας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ.κ. Σακελλαράκης Νικόλαος του Βασιλείου, Κοσμά Μαρία του Παναγιώτη και Πεφάνης Θεόδωρος του Σωτηρίου αντίστοιχα, να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου Πολίτη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για την υλοποίηση της απόφασης αυτής θα παραδοθεί στους ανωτέρω Προέδρους Κοινοτήτων, από μία (1) στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή χρήση και φύλαξή της. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας:

1. Εξουσιοδοτεί τους Προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Πέτρου, Καστρίου και Καστάνιτσας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ.κ. Σακελλαράκη Νικόλαο του Βασιλείου, Κοσμά Μαρία του Παναγιώτη και Πεφάνη Θεόδωρο του Σωτηρίου αντίστοιχα, να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου Πολίτη, σύμφωνα με την ισχύουσα
νομοθεσία.

2. Για την υλοποίηση της απόφασης αυτής θα παραδοθεί στους ανωτέρω Προέδρους Κοινοτήτων, από μία (1) στρογγυλή σφραγίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή χρήση και φύλαξή της.

3. Οποιαδήποτε τροποποίηση της παρούσας, γίνεται με νέα απόφαση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας.

4. Η παρούσα ισχύει από την ημερομηνία ανάρτησής της στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και την δημοσίευσή της στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ».

5. Η παρούσα να δημοσιευθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio