Αναπτυξιακή Πάρνωνα και Δήμος: Σχέση εμπιστοσύνης για τους ανθρώπους της Κυνουρίας (vid)

Τετ, 27/06/2018 - 12:05
Image

Για τις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο  Άστρος την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 για τους επαγγελματίες και νέους που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, μίλησαν στην κάμερα του AstrosNews.gr ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς και ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Μαρίνης Μπερέτσος.

Ο κ. Μαντάς τόνισε ότι διερεύνησαν τη δυνατότητα συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής για την υποβολή φακέλων στο πρόγραμμα «Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα». Ένα πρόγραμμα που εάν υπάρξουν οι απαιτούμενες ενέργειες και συνεργασίες με τους καταστηματάρχες της περιοχής θα μπορούσε να δώσει τη δυνατότητα και στον Δήμο να αναπτύξει κάποιες δημόσιες υποδομές για την ανάπτυξη του αστικού χώρου του Άστρους, αλλά και στους ίδιους τους επιχειρηματίες να τους δώσει κίνητρα για τη δικτύωσή τους, ώστε όλη η εμπορική κίνηση της περιοχής να προβάλλεται μέσω μιας ενιαίας ταυτότητας ενός open mall, όπως είναι και το θέμα του προγράμματος.

Ο κ. Μπερέτσος επεσήμανε ότι πολλά από τα θέματα που είναι αναπτυγμένα και τις ενημερώσεις μάς θυμίζουν ότι αξιοποιούμε κάθε ένα ευρώ από τις δυνατότητες που δίνει η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Το Κέντρο Πληροφόρησης έγινε από πόρους του επιχειρησιακού προγράμματος περιβάλλοντος την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, το κτίριο δημιουργήθηκε και ανακαινίστηκε μέσα από το πρόγραμμα Leader

Καλλιεργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της Κυνουρίας

Ο Φορέας Διαχείρισης είναι ο μοναδικός στην Πελοπόννησο, μια δουλειά που σχεδιάσαμε με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και με τους δημάρχους προ 20ετίας. Σήμερα είμαστε μπροστά στη νέα προγραμματική περίοδο, με την Αναπτυξιακή να είναι πρώτη στην αξιολόγηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στη βαθμολογία της για το νέο πρόγραμμα αλλά και στο ύψος των διατιθέμενων πόρων, τους οποίους φιλοδοξούμε να διπλασιάσουμε.

Έχει γεμίσει όλη η Κυνουρία από ευρωπαϊκού ύφους υποδομές

 
Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio