Ανάμεσα σε Περιφέρεια και Δήμο ο Μανώλης Σκαντζός

Τρί, 06/11/2018 - 13:05
Image

Εντείνονται οι πολιτικές συζητήσεις με φόντο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αρκετοί υποψήφιοι είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει σε ποιο στρατόπεδο θα συνταχθούν στις επόμενες εκλογές, υπάρχουν όμως και οι αναποφάσιστοι που ακόμα αμφιταλαντεύονται.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός, ο οποίος επιθυμεί μεν να στηρίξει ξανά τον Π. Μαντά στη διεκδίκηση του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αφετέρου όμως έχει δεχθεί και πρόταση από τον Παναγιώτη Νίκα να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του με τη στήριξη της ΝΔ για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η μεγάλη απόφαση φαίνεται να μην έχει ληφθεί από τον κ. Σκάντζό, για το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει. Πιθανά κριτήριά του είναι η μεγάλη «κόντρα» που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Π. Τατούλη , σε ό,τι έχει να κάνει με τα απορρίμματα, με μείζονα  πολιτικά θέματα, αλλά και η μάχη που έχει δώσει για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Αδιαμφισβήτητα,  κ. Σκαντζός έχει δώσει πολλούς αγώνες στο α’ βαθμό αυτοδιοίκησης τόσο από τη θέση του δημάρχου όσο και από τη νευραλγική θέση που έχει τώρα στην πλειοψηφούσα παράταξη του Παναγιώτη Μαντά.  Από την άλλη μεριά, όμως, η πολιτική του συνείδηση και το κόμμα το οποίο φαίνεται να στηρίζει, ίσως του προκαλεί διχασμό ανάμεσα στον α’ και τον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, η παράταξη Μαντά θα αποδυναμωθεί αν ο κ. Σκαντζός αποφασίσει να διεκδικήσει την Περιφέρεια με τον κ. Νίκα.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ύστερα βέβαια και από την επίσημη πρώτη του Π. Νίκα στην Αρκαδία, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Σχόλια επισκεπτών

Στο καλο και να μας γραφεις . Αρκετα κακα εκανες στην περιοχη . Στο Νικα που εβριζες τωρα . Αληθεια τι θα κανεις με τη ΣΔΙΤ των σκουπιδιων τωρα ?? Ο Νικας ακομα και τωρα υποστηριζει τις κινησεις Τατουλη στη διαχειρηση των σκουπιδιων . Εσυ πως θα πολιτευτεις ;; με πιο σλογκαν τωρα ??? Ισως για ολα φταιει ο κακος Τατουλης ??? Ειδωμεν . Θα ειναι μεγαλη η σταπου !!!!!!

Τα χει μπλέξει τώρα γιατί σου λέει αν πάω περιφέρεια πθανότατα θα πιούμε κανά φασκόμηλο τι θα κάνω μετά. Δεν θέλει ν'αφήσει και το τηλεκοντρόλ στην κυνουρία γιατί φοβάται ότι αν το αφήσει θα πάνε κατά τον Τάνο οι άλλοι... Δύσκολες αποφάσεις

Άστο Μανώλη...Ποιο χρήσιμος είσαι με τα νυστέρια σου..
Εσύ που ήσουν ορκισμένος εχθρός του Νίκα για τ σκουπίδια επειδή στήριξε τις θέσεις Τατούλη που τελικά έγιναν πράξη από την κυβέρνηση, θα συμπορευθείς μ αυτόν ;
Για δες τι έγινε χθες 6 Νοεμβρίου για την παρουσίαση του Νικα στη ΝΟΔΕ.. Αραία -αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα με αποτέλεσμα να ξαναγίνεται σήμερα 7 Νοεμβρίου διευρυμένη μήπως και φανούν τίποτα ψυχές παραπάνω. Γιατί το φούμο που θα φάει η επιλογή της ΝΔ δε θα τον ξεβάφει ούτε διαβρωτικό.
Δεν έχεις νομίζω κανένα δικαίωμα την όποια προσωπική σου κόντρα τελικά με τον Τατούλη να την μεταφέρεις αλλού..
Όσο για το δήμο στη βόρεια Κυνουρία, ξέχαστον κι αυτόν πας ή δεν πας με το Μαντά. Είσαι λίγο γάτος φαντάζομαι και βλέπεις που πάνε τα πράγματα...
Γι αυτό σου λέω Μανώλη μου...Καλύτερα με τα νυστέρια σου και πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πολη...

Η αναμετρηση θα ειναι μεγαλη . Ο αντιπαλος του Σκαντζου που θα εειναι υποψηφιος με τον Τατουλη δεν θα ειναι ο Μπακουρης αλλα καποιος απο το συνδιασμο του Μαντα και αυτος . Έπειδη ειναι και προσωπικη η κοντρα θα γινει χαμος στη βορεια κυνουρια οπου ο μεγαλος χαμενος θα ειναι ο ασκων τα χρεη δημαρχου .

Ε.. οχι.. αυτο δεν εχει ξαναγίνει.. Επιστημονική φαντασία λέμε...Ο Μαντάς έστειλε το Σκαντζό στον Μπουντρούκα... Τί παίζεται επιτέλους? ΠΑΣΟΚ κι αυτός? Μόνο η Εύη θα μείνει στη ΝΔ? Ο Βορίδης τί να λεέει τώρα?

Οταν ο «γιατρός» εκμεταλεύεται τον...πάγκο του για τα ψηφαλάκια αποδεικνύεται περίτρανα οτι η μόνη επέμβαση που εχει κάνει είναι λοβοτομή στα κεφάλια των πειθήνιων συμπατριωτών του... αλλά ο σανός λιγοστεύει.. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio