Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Τρί, 07/01/2020 - 10:21
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στη δράση ανακύκλωσης των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων που υλοποιείται για πρώτη φορά στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου  ενημερώνει τους δημότες ότι η συλλογή των φυσικών δέντρων που χρησιμοποιήθηκαν ως χριστουγεννιάτικα έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου 2020.

Καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν προμηθευτεί για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους και πρόκειται να το πετάξουν, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την αρμόδια υπηρεσία πρασίνου, στα τηλέφωνα 27550 23377 και 27550 22446, προκειμένου να γίνει η συλλογή των δέντρων από την υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικό όχημα του Δήμου θα είναι διαθέσιμο καθημερινά προκειμένου να παραλαμβάνει τα δένδρα από τα σπίτια των δημοτών, μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας, από τους ενδιαφερόμενους δημότες.

Τα δέντρα θα θρυμματιστούν μέσω του κλαδοτεμαχιστή που διαθέτει ο Δήμος, από την αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου και η διάθεση των θρυμματισμένων υπολειμμάτων θα γίνεται ως εδαφοβελτιωτικό σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και σε δασικές περιοχές, σε συνεργασία με το δασαρχείο Κυνουρίας  το οποίο θα υποδείξει τις περιοχές αυτές.

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας

Δημήτρης Κατσής

Σχόλια επισκεπτών

Αντιδήμαρχε τα φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν και κλαρουδες. Για συμμαζευτειτε και λιγάκι. Τη μια ξεχιονιζετε τα χωριά που δεν έχουν χιόνι, την άλλη κάνετε διαβούλευση για το λάδι, τώρα ανακυκλώνετε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.... αλήθεια, τα αλλα που δεν είναι χριστουγεννιάτικα, τα ανακυκλώνετε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio