1η " Ημέρα Πρώτων Βοηθειών" στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics, vids)

Πέμ, 21/06/2018 - 19:56
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, σήμερα το απόγευμα, η πρώτη από τις 2 «Ημέρες Πρώτων Βοηθειών» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους σε συνεργασία με το «Ελληνικό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών» (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ.) Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Υγείας Άστρους.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν ή να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις ενέργειες και τις πράξεις στις οποίες πρέπει να προβούν από τους Ομιλητές κα. Σπανού ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΌ, κα. Σπυράκη ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟ, κ. Πατούρα ΓΕΝΙΚΌ ΙΑΤΡΟ, κα. Τετώρου Μαρία ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ . σε μια σειρά περιπτώσεων, όπως, αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού από πτώση γλώσσας, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικα,  αντιμετώπιση απόφραξης αεραγωγού από ξένο σώμα κ.α, όλα αυτά σε συνδυασμό με πρακτική εξάσκηση πάνω σε πρόπλασμα.

Η δεύτερη μέρα πρώτων βοηθειών θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο στις 28 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τέλος, ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας θέλει να ευχαριστήσει την καφετέρια «Άστρον» στην κεντρική πλατεία του Άστρους και την διοίκηση της για την προσφορά τους σε καφέ.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio