Το 10ο Catamarans Cup International στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 23/09/2019 - 18:16
Image

Από το Παράλιο Άστρος θα «περάσει» ο 10ος αγώνας Catamarans Cup International, που θα διεξαχθεί στην περιοχή το Σαρωνικού & Αργολικού Κόλπου από τις 19 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρία, Οι διαδρομές θα είναι ως εξής:
Άλιμος – Πόρος                                 26,5 ν.μ.
Πόρος - Σπέτσες                               25,0 ν.μ.
Σπέτσες - Παράλιο Άστρος           20,0 ν.μ.
Παράλιο Άστρος – Ναύπλιο           9,5 ν.μ.
Η διαδρομή μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Λεπτομέρειες για τις διαδρομές των ιστιοδρομιών και τις ακριβείς αποστάσεις τους θα δοθούν στις Οδηγίες Πλου.

Όλες οι λεπτομέρειες, ΕΔΩ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγώνας περνάει από το Παράλιο Άστρος. Το 2017 τα καταμαράν είχαν μετατρέψει σε Ριβιέρα το Παράλιο Άστρος (δείτε ΕΔΩ).

Σχόλια επισκεπτών

Το ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ αλλάζει όψι καθαριότητα παντού ΈΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ παραμένουν .
Γιά να φύγουν ένας τρόπος υπάρχει να δαγκώσουν τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ η τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΟΥΣ η τον ΔΗΜΑΡΧΟ τότε θα καταλάβουν όλοι της Δημοτικής Αρχής πόσο ανεύθυνοι είναι.
Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου του ΑΣΤΡΟΥΣ υπάρχουν δύο αδέσποτα αυτό να καταλάβει ο πρόεδρος (Μπάρλας_Λαβιός) και αντιπρόεδρος ( Μαντίκος) αν δεν τα μαζέψετε τότε θα σας φάνε και τους δύο.

Κατα τη σταση του αγωνα στο Αστρος, θα γινει καμμια εκδηλωση; γιατι το προγραμμα του αγωνα δεν αναφερει τιποτα; Φερνουμε τα σκαφη εδω. Θα κανουμε κατι για να αναδειξουμε την εικονα η θα βγαλουμε απλως φωτογραφιες στο fb;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio