Υποχρεωτικά προπονητές με UEFA C στην Α' Αρκαδίας - Κίνδυνος για πρόστιμα

Τρί, 03/09/2019 - 12:16
Image

Ένα από τα θέματα με τις δικές προεκτάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας φαίνεται πως είναι αυτό των προπονητών με την ΕΠΟ να αξιώνει για να κάτσει καποιος στον πάγκο δίπλωμα τουλάχιστον UEFA C.

Στο περιθώριο της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων του νομού μας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της ΕΠΟ που είναι για κατόχους προπονητές με δίπλωμα UEFA C για το νέο πρωτάθλημα 2019-2020.

Ο Σταύρος Τσαγγούρης επισήμανε πως βάση της σχολής που είχε γίνει την περασμένη άνοιξη στην Τρίπολη για το UEFA C η ΕΠΟ αξιώνει στο νομό μας προπονητές διπλωματούχους αλλιώς οι ομάδες που δεν θα έχουν θα κινδυνεύουν με βαριά χρηματικά πρόστιμα της τάξεως των 100 ευρώ όπως ορίζει η ΕΠΟ με την ΕΠΣ Αρκαδίας να προσπαθεί να το ρίξει στα 50 ευρώ.

Όπως προβλέπεται από την καινούρια χρονιά εάν κάποιος προπονητής που δεν είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και βρίσκεται στον πάγκο μιας ομάδας είναι όρθιος και δίνει οδηγίες τότε το σωματείο θα δέχεται πρόστιμο βάση του κανονισμού της ΕΠΟ που θα εφαρμοστεί στην Α' Αρκαδίας.

Το γεγονός αυτό κατά την διάρκεια των κληρώσεων το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου αποτέλεσε αφορμή για να ανοίξει ένας κύκλος διαλόγου σε υψηλούς τόνους καθώς δεν έχουν όλες οι ομάδες διπλωματούχο προπονητή UEFA C.

Μένει λοιπόν να δούμε κατά την διάρκεια της νέας αγωνιστικής χρονιάς ποια θα είναι η εξέλιξη του θέματος αυτού με την ΕΠΟ να θέτει καινούρια δεδομένα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio