Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Πήγασο Α.Ο. Θυρέας

Δευ, 16/09/2019 - 12:35
Image

Οι ακαδημίες της ομάδας μας είναι έτοιμες να υποδεχθούν νέους αθλητές, που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια του «Πήγασου Α.Ο. Θυρέας».

Από την Δευτέρα (7/9) ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες μπάσκετ του  για τη σεζόν 2019/20. Η ομάδα μας συνεχίζει με αφοσίωση και αγάπη να δημιουργεί χαρακτήρες και αθλητές μέσα από το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε. Οι ακαδημίες της ομάδας απευθύνονται σε κορίτσια και αγόρια όλων των ηλικιών της περιοχής μας. Τα νέα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα διασκεδάζοντας και μέσα από την άθληση, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ με προπονητές που μεγάλωσαν μέσα από τον σύλλογο, την έμπειρη ΑΔΑΜΗ Κωνσταντίνα, πλαισιωμένη από φέτος με τον καταξιωμένο παίκτη-προπονητή της ομάδας μας τον ΚΟΨΑΥΤΗ Γεώργιο, οι οποίοι θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να ακολουθήσουν πρότυπο πρόγραμμα προπόνησης, που αποτελεί μια τεκμηριωμένη πρόταση αθλητικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα μπάσκετ μέσω ανθρώπων μεγαλωμένων στον χώρο του αθλητισμού που πιστεύουν στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος – ικανοποιεί την βασική ανάγκη των παιδιών για διασκέδαση και συμμετοχή αλλά και συμβάλλει στη ομαλή και πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού. Τα παιδιά που συμμετέχουν χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα βάση ηλικίας και γνώσεων γύρω από το άθλημα και προπονούνται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη κατά τις ώρες 17:00’-19:00’ στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Άστρους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές  στα τηλ. : 6971533061 (Μαυριάς Παύλος) και 6978440210 (Χατζηγιάννης Θανάσης). Το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων προπονήσεων πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα σε συνεργασία των προπονητών και των ενδιαφερομένων.

Έναρξη προπονήσεων την Τρίτη 02-10-2019. Επιπλέον οι αθλητές  :

  • Θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε τοπικά πρωταθλήματα, σε τουρνουά και σε αθλητικές διοργανώσεις,
  • Δωρεάν είσοδο των αθλητών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ,
  • Δωρεάν συμμετοχή σε μια σειρά εκδηλώσεων της ομάδας μιας και την φετινή χρονιά  συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου.

Το παιχνίδι ξεκινάει !!! Εσύ; Θα λείπεις;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio