Του Μπάρλα η μαγεία δεν έχει ηλικία - Ντρίπλα έπος! (vid)

Δευ, 04/11/2019 - 09:46
Image

Ο Κώστας Μπάρλας βαδίζει στο 38ο έτος της ηλικίας του και συνεχίζει να μας προσφέρει πανέμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στα Αρκαδικά γήπεδα βγαλμένες ίσως κάπου αλλού, από κάποιες άλλες κατηγορίες, μπορεί και χώρες μιας και η ντρίπλα του θυμίζει κάτι από Λάτιν κάτι από Brazil.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ Τρίπολης ο έμπειρος επιθετικός περνάει την μπάλα με επιτόπια ντρίπλα με το εξωτερικό και με φάλτσο αντίθετα από τον αντίπαλο που να μείνει με τα πόδια καρφωμένα στο έδαφος και στη συνέχεια να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Παναγιώτη Ράλλιο για το 2-0 στο σημείο εκείνο του Ερμή Μελιγούς.

Η πραγματικά φανταστική αυτή έμπνευση του Κώστα Μπάρλα σκόρπισε ενθουσιασμό στις εξέδρες του γηπέδου της Μελιγούς με τον έμπειρο Κυνουριάτη μεσοεπιθετικό να γνωρίζει την αποθέωση και το χειροκρότημα.

Ενδεικτικό είναι επίσης ο σχεδόν τηλεπαθητικός τρόπος με τον οποίο βρίσκεται ο Κώστας Μπάρλας με τον Παναγιώτη Ράλλιο με τον μικρό να έχει την δυνατότητα να πάρει πράγματα από τον έμπειρο και ποιοτικό συμπαίχτη του που έχει διαγράψει την δική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια τόσο στις τοπικές κατηγορίες του νομού μας όσο και στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Κώστας Μπάρλας είναι σαν το παλιό καλό κρασί γιατί η μαγεία δεν έχει ηλίκια! Δείτε το βίντεο την ντρίπλα έπος!

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio